* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, July 31, 2011

CLEARANCE SALE!!! 1 RAMADHAN

Salam....
Sorry sbb lmbt sgt nk keluarkan stok baru..ramai dh yg bertanya..insyaAllah dlm minggu ni ade stok baru yg gerenti cunnnn... =)

Sementara tunggu stok baru, nk buat clearance sale utk tudung syria chiffon 2 layer ni...

No reservation..immediate payment required..tq

Material : Chiffon
Size : M
Kod : Cth isi di form - RMD 01 (SCP01)

Sale Price : RM30 each... 
(Not including inner neck n postage..tq)





RMD 01
 SCP 01 (Dark Grey) - OUT OF STOCK!!!

RMD 02 
SCP 02 (Black) - OUT OF STOCK!!!

RMD 03 
SCP 03 (Very light Grey) - OUT OF STOCK!!!

RMD 04 
SCP 07 (Purple kusam...cntikk) - OUT OF STOCK!!!

RMD 05 
SCP 11 (Light purple) - OUT OF STOCK!!!

RMD 06 
 SCP 12 (Biru) - OUT OF STOCK!!!

RMD 07 
SCP 13 (Hijau lumut) - OUT OF STOCK!!!





RMD 08 
SYB 01 (Syria lycra) - OUT OF STOCK!!!


 
RMD 09 
DPR 01 (Syria polos denim) - OUT OF STOCK!!!

Friday, July 29, 2011

SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA - RAMADHAN AL-MUBARAK




Kami warga Indiana Boutique mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat menjalani ibadah puasa kepada semua yang beragama Islam.

Semoga bulan Ramadhan tahun ini akan lebih bererti dan semoga kita dapat menghayati dan memanfaatkan bulan penuh keberkatan ini.

Selamat berpuasa  ;)



Salam Ramadhan, 
Yanna

Monday, July 25, 2011

SYRIA LYCRA PRINTED #SYB

Salam... =)
Lama tak keluarkan syria printed ni...
Disebabkan corak yg baru semua cun2 sgt...tergoda mak nengok nye...

Utk yg mmg suke syria ni boleh la cepat2 order ye..stok tak bnyk...sori...

Material : Lycra 
Size : M

Price : RM32 / 1 Set
(Buy 3 set n above get FREE POSTAGE ye... =)


 SYB 01 (Leopard Gold..luv... =) - SOLD OUT!!


 SYB 02 (Leopard Black..luv jgk... =) - SOLD OUT!!


 SYB 03 (Grey flower) - SOLD OUT!!


SYB 04 (Black Cream Rose) - SOLD OUT!!



 SYB 05 (Leopard lg...) - SOLD OUT!!


 SYB 06 (Biru cantik) - SOLD OUT!!

 SYB 07 - SOLD OUT!!

 SYB 08 - SOLD OUT!!

 SYB 09 =) - SOLD OUT!!

 SYB 10 (Color ni mmg meruntum jiwa...) - SOLD OUT!!

SYB 11 (inner tu color deep pink tau...cun) - SOLD OUT!!









 Haaa...ingat tak koleksi syria polos cotton printed dulu?
Yg mmg best selling...
ade lg satu corak ni yg baru...walaupun ade satu je sy tetap nk amik jgk...
Sbb cunnn

Material : Cotton yg mmg sgttt best...
Size : M

Price : RM40


ICM 10 - SOLD OUT!!

Saturday, July 23, 2011

SYRIA CHIFFON PLAIN 2 LAYER

Tudung raya lg...=)
Tudung chiffon plain 2 layer yg simple n still lo0k gojez bila pakai....
Bila keluarkan tudung siti dulu ada yg ckp terlalu sarat..so, sy keluarkan sy simple mcm ni..
sgt sesuai utk semua event....=)

Kelebihan syria ni pastinya jahitan yg sgt cantik, kainnya chiffon jorjet yg tak perlu korang nk pening2 dry clean segala...boleh je basuh mcm biasa...
Saiz nya M cover belakang n depan, so kalau angin tiup2 takde le terangkat2...hehe...
Kali ni jual syria ni outer shj yer..
Boleh pakai dgn inner biase, inner berawning, inner neck covered denim/cotton.
So, kalau sape2 yg nk beli 1 set dgn inner neck denim S black boleh mention kt form yer..

Material : Chiffon jorjet
Saiz : M

Price : RM40
Price with inner neck : RM60 / 1 set
(Harga tidak termasuk inner neck n postage ye)

Colour may different from actual due the camera flash





 SCP 01 (Dark grey) - OUT OF STOCK!!

 SCP 02 (Black..color selamat =) - OUT OF STOCK!!

 SCP 03 (Very light grey) - OUT OF STOCK!!

 SCP 04 (Off white) - OUT OF STOCK!!

 SCP 05 (Brown) - OUT OF STOCK!!

 SCP 06 (Dark brown) - OUT OF STOCK!!

 SCP 07 (Purple kusam..cntikk) - OUT OF STOCK!!

 SCP 08 (Light pink) - OUT OF STOCK!!

 SCP 09 (Orange) - OUT OF STOCK!!

 SCP 10 (Merah hati) - OUT OF STOCK!!

 SCP 11 (Light purple) - OUT OF STOCK!!

 SCP 12 (Light blue) - OUT OF STOCK!!

SCP 13 (Hijau lumut..nice color...) - OUT OF STOCK!!

 
Blog Design by Delicious Design Studio