* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Friday, June 10, 2011

INNER NECK DENIM PRINTED SAIZ M #NCM

Salam n morning sabtu semua...
Sori sbb lmbt update..hehe...
Kali ni inner neck denim size M printed lg dgn koleksi corak yg terbaru n hottt sgt...

Sy suka panggil syria polos jer...
Material yg sejuk n ringan dipakai....

Sila pastikan anda isi ORDER FORM ye...

Material : Soft denim
Size : M (labuh dagu ke bawah dlm +- 40cm)

Price : RM36 jer.....Offer ni....cepat grab sebelum habess...

(model pakai kod NCM03)




 NCM 01 (Black Rose.... cun2) - SOLD OUT~~


 NCM 02 (Black Dot.... chomel) - SOLD OUT~~


 NCM 03 (dark Blue..corak ni best selling..) - SOLD OUT~~


 NCM 04 (Black Rose Clorox.... ni pon cun jgkkkkk) - 1 more Available


 NCM 05 (Biru ni jarang sgt nk jmpe....) - SOLD OUT~~


 NCM 06 (Haa ni ala2 leopard gtu...pink2 sikit) - SOLD OUT~~


NCM 07 (Purple cntikkk) - SOLD OUT~~

1 comments:

~ US *_* ~ said...

style ni tp yg plain dah xde ye?

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio