* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Saturday, April 30, 2011

SELAMAT HARI PEKERJA!!!

Dikesempatan ini, saya nk ucapkan selamat hari pekerja kpd semua pekerja di Malaysia!!

Pasti ramai yg bercuti...jgn lupa jenguk2 InDiana BouTiQuE..
Nnt melepas koleksi terbaru dr kami.... =)

Happy Labour Day n Happy Holiday!!!!!

Slm syg, 
Yanna

Wednesday, April 27, 2011

TUDUNG ALA ARIANI PRINTED #TY

Dah lama sy tak keluarkan yg lycra printed mcm ni..
design ni mmg tak lapuk dek zaman..
masih lg permintaan yg tinggi, kena plak corak2 kali ni mmg cun...=)

Jom tgk...
Hope semua suka...stok tak bnyk...stok borong pon takde...=( sori

Plsss....serious buyer only!!!

Material : Lycra (body), Thai Silk/Shantung (Awning)
Size : M

Price : RM32 ONLY!!!!
Buy 2pcs n above RM30 jer oke!!!

Apa lg..jom grab.....



 TY 01 - SOLD OUT!!!


 TY 02 - SOLD OUT!!!


 TY 03 - SOLD OUT!!!


 TY 04 - SOLD OUT!!!


 TY 05 - SOLD OUT!!!


 TY 06 - SOLD OUT!!!


 TY 07 - SOLD OUT!!!


 TY 08 - SOLD OUT!!!


 TY 09 - SOLD OUT!!!


 TY 10 - SOLD OUT!!!


 TY 11 - SOLD OUT!!!


 TY 12 - SOLD OUT!!!


 TY 13 - SOLD OUT!!!


TY 14 - SOLD OUT!!!


 TY 15 - SOLD OUT!!!


 TY 16 - SOLD OUT!!!


TY 17 - SOLD OUT!!!


TY 18 - SOLD OUT!!!


Tuesday, April 26, 2011

SALE!!!

Salam n hi semua...
Lama nk tunggu update stock baru ni..hehehe..
So, sy buat sale lagi...
Stock pon tak banyak, sbb nk clear stock jer...
Tapi semua mmg cunnn....=)
Rugi tak beli....

KOD : CS

Pastikan anda letak kod CS dan diikuti dgn kod asal tudung yer...thnx..

Booking only within 24hrs only!!! thnx...

 CS01 (Fyna L01-denim) - SOLD OUT!!!
Price : RM34


 CS02 (Fyna L02-denim) - SOLD OUT!!!
Price : RM34

CS03 (Fyna L04-denim) - SOLD OUT!!!
Price : RM34


 CS04 (TX01) - SOLD OUT!!!
Material : Lycra
Price : RM30

 CS05 (TX05) - SOLD OUT!!!
Material : Lycra
Price : RM30

CS06 (TX07) - SOLD OUT!!!
Material : Lycra
Price : RM30


Syria denim plak yg cun....=)


CS07 (TSD03) - SOLD OUT!!!
Price : RM34 


CS08 (TSD04) - SOLD OUT!!!
Price : RM34  


CS09 (TSD05) - SOLD OUT!!!
Price : RM34  


CS10 (TSD06) - SOLD OUT!!!
Price : RM34  


CS11 (TSD09) - SOLD OUT!!!
Price : RM34  

Plsss Vote InDiana BouTiQuE!!!!




Salam syg semua....

Sy join utk contest ni....tak mengharap ape2 pon cuma rasa best jer tgk blog ade dlm listing... =)

Jom vote ramai2 tau...hari2 kena vote...1 vote per day per person....

Thnx guys!!!muahhh...

Klik sini...



 
Blog Design by Delicious Design Studio