* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, March 10, 2011

INNER NECK COTTON

Inner neck yg sgt hot skang ni....hehe...sbb ramai yg request, so sy keluarkan...

Colour yg avail only grey mcm pic dibawah n black..
 Inner ni sesuai kalau nk swimming ke, jogging, outdoor activities, inner utk shawl pon boleh...=)
Material nye mmg best sgt.... Cepat grab sblm stok abes....=)

Booking within 24hrs only!!!
Selepas itu, item ini akan dibuka semula utk jualan....harap maklum!!!!

Size : Free size (semua saiz muka leh muat)
Kod : INC

Price : RM28 only!!!!!

INC Grey - FULLY BOOKED!!!!!

Shahizan - Paid
Norriah - Paid
Kak Hasmah - Paid
Dg Suryani - Paid
Kak Gee
Zue - Paid
Norzilla 
Ina - Paid
Dg Zarina - Paid
Shafiza - Paid
Roslina
Hjh Nor - Paid
Nur Liyana - Paid
Adiatul Hashila - Paid
Roslida - Paid
Kaksu - Paid
Wan Nurshaida - Paid


INC Black - FULLY BOOKED!!!!!

Shahizan - Paid
Norriah - Paid
Kak Hasmah - Paid
Dg Suryani - Paid
Kak Gee
Zue - Paid
Norzilla 
Dg Zarina - Paid
Dalila - Paid
Shafiza - Paid
Rohaiza - Paid
Hjh Nor - Paid
Nurliyana - Paid
Adiatul Hashila - Paid
Roslida x2 - Paid
Amirah - Paid
Bahiah - Paid
Kak su - Paid
Wan Nurshaida - Paid

8 comments:

budakkechik said...

Sis..ada lg x inner ni? pls email me...budakkechik82@gmail.com... i nak kaler hitam

Anna said...

salam.. inner neck wrna hitam ada lg tk? kalo tkde, bila blh restock lg? sebab mmg mencari sgt2 inner neck wrna hitam ni. thanx a bunch!

my email: lyanazambry@yahoo.com.my

Anonymous said...

aiii... semua sold out.... tak payah la display dah.. penat/pening jer cari n tengok nyer... bila nak restok... :)

Anonymous said...

inner neck cotton ade stok lg x?

Anonymous said...

inner neck cotton akn restock lagi tak? kalau ade, email me roche_jr2@yahoo.com (shidah) tq

Anonymous said...

salam...ada lg inner neck nie color hitam n coklat?

Anonymous said...

pliz email me klu ada inner neck kaler hitam...nak sgt??? faridsahari@ymail.com

Anonymous said...

ada lagi x inner neck hitam n kelabu? please email back fatenhamamah@gmail.com

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio