* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, March 31, 2011

INNER NECK COTTON #3

Just restocked!!!!

Inner neck yg mmg bestttt.....
Mcm2 gaya shawl kita leh buat sbb ada nye inner neck ni....so, tak perlu risau shawl jarang, nmpk leher la...hehehe....utk outdoor activity pon sesuai...

Colour : Black only
Material : Cotton

Price : RM24 jer...murah sgt ni....

(Dis color Not Available)
Cth potongan inner shj


Kod : INC Black 
SOLD OUT!!!!!


7 comments:

SabaSemut said...

akak, nak inner black

.fafa shumel. said...

nak satu itam

Wuucin Kimora said...

Oh sy mahu.. ada lg x?

Yanna said...

isi form tau syg2 ku.....thnx

Misz_Ayu said...

ada lg x?

ad|nda said...

ader lagi tak itam ?

kemanisan_iman said...

Ade lagi ke inner ni

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio