* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, December 28, 2011

SYRIA LYCRA PRINTED #SYE


Syria lycra printed lagi...
Dengan corak2 yg baru dan cantik...:)

Material : Body (Lycra), Inner (Cotton)
Size : M

Price : RM32 / 1 SET
(Buy 3 set n more get RM30 per set :)


 SYE 01 
Status : SOLD OUT

 SYE 02 
Status : SOLD OUT

 SYE 03
Status : SOLD OUT

 SYE 04 
Status : SOLD OUT

 SYE 05 
Status : SOLD OUT

 SYE 06 
Status : SOLD OUT

 SYE 07 
Status : SOLD OUT

SYE 08 
Status : SOLD OUT

SYRIA POLOS COTTON PRINTED #CC

Assalammualaikum WBT..

Koleksi hari ni syria polos cotton printed tau... :)
Corak n color nye semua cantik dan terkini...



Material : Fully Cotton
Size : M (Menutup dada)

Price : RM36

(Open for wholesale, pls email/sms us for details. :)



 CC 01 
Status : SOLD OUT

 CC 02 
Status : SOLD OUT

 CC 03 (Ni awning velvet tau...:) 
Status : SOLD OUT

 CC 04 
Status : SOLD OUT

 CC 05 
Status : SOLD OUT

 CC 06 
Status : SOLD OUT

 CC 07 
Status : SOLD OUT

 CC 08 
Status : SOLD OUT

CC 09 
Status : SOLD OUT

Monday, December 26, 2011

HIJAB EKSPRES AN-NAURAH #HN



Hijab An-Naurah kali ni mcm design Hijab An-nur yg lepas yer. Cuma An-Naurah ni ada ropol je...sgt cantik dan menarik...tgk pun dh tau kan... :)
Hijab ni kena twist ye cara pakai nyer...tak kisah nk twist ke kanan atau ke kiri ikut keselesaan sendiri.. :) ada cth kt bwh ni...

Penggunaan kain cotton yg sgt berkualiti tinggi adalah jaminan dari kami.. :)
Jgn terlepas memiliki koleksi kali ni yer...sgt rugi...

Peringatan :
Lately, ramai pula backout buyer.. 
Pls make sure anda benar2 berminat nk order dan bersedia utk membuat pambayaran yer..tapi kalau ada sebarang masalah jgn segan silu boleh jer tanya cuma jgn la senyap je yer... Hope semua dpt beri kerjasama kpd pihak kami...
So, makin bertambah listing backout buyer kami... :(


Awning : Velvet
Ropol : High Quality Chiffon

Size : M 
(tak labuh sgt mcm An-Nur yg dulu yer...dun worry...) juz nice...

Price : RM56


(1st view)

 (2nd view)

 HN 01 (Grey - dot..ngeee)
Status : SOLD OUT


 HN 02 (Black - Leopard...suke 10x :)
Status : SOLD OUT


 HN 03 (Kelabu asap - Leopard jgk...:)
Status : SOLD OUT


 HN 04 (Pink... dot...)
Status : SOLD OUT


 HN 05 (Pinang masak... Susah tau nk jumpa colour ni...:)
Status : SOLD OUT


 HN 06 (Gold... eksklusif...:)
Status : SOLD OUT


HN 07 (Hijau ni cunnn...grrr... :)
Status : SOLD OUT

Thursday, December 22, 2011

SYRIA POLOS EMBOSSED COTTON #KM

Assalammualaikum..

Syria polos embossed cotton kembali lagi.. :)
Kesukaan ramai dan antara best selling ye darl2...:)
Kali ni bnyk colour tau...haa..chumel2 je colour2 nyer...
Tak caye?? jom tgk...

Material :
Body (Cotton), Awning (Cotton/Denim)

Size : M (Menutup dada)

Price : RM39 only!!!!



 KM 01 (Light Tourqoise... paling sukeee...:)
Status : SOLD OUT


 KM 02 (Navy blue... pun sukeee...:)
 Status : SOLD OUT


 KM 03 (Gold... eksklusif....) 
Status : SOLD OUT


 KM 04 (Hijau ni cunnn.... restocked color yg lepas)
 Status : SOLD OUT


 KM 05 (Black n white... must have!) 
Status : SOLD OUT


 KM 06 (Black n Grey.. Must have!!)
 Status : SOLD OUT


 KM 07 (Merah... awning denim black.. cute kan??)
 Status : SOLD OUT


KM 08 (Peach.... sgtttt la suke color ni...tp kan.stok tak bnyk..cepat2)
 Status : SOLD OUT



 
Blog Design by Delicious Design Studio