* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, December 12, 2010

TUDUNG JEANS FYNA

LiMiteD eDiTion!!!!!


Haa..ni bukan nk jual seluar jeans tau..hehehe...

Ni kisah tudung Jeans Fyna...
Menarik sekali tudung Fyna ni, material fully kain jeans yg sgt ringan dan beshhh sgt...
Design ala Pearl Haya...kalau kt butik RM99 rasanye...
Apa salahnye kan dpt memiliki koleksi ni at least sehelai dlm koleksi anda...
Mmg berbaloi sgt... =)
Kaler pon lebih kurang same jer tapi semua kaler lain2..make sure klik pic utk enlarge image, so d real colour boleh nmpk... =) 
(Ade ke kite pakai jeans kaler kuning?hehehe...)

Sape kata tak sesuai dgn baju kurung???try pakai dlu....baru tau... =)
 Kali ni takde stok utk borong yer sbb very limited....

Material : Fully Jeans
Size : M (tutup dada)

Price : RM49 only!!!!!
untuk tudung yg secantik ni...... =)
(harga tidak termasuk postage yer...)





 Fyna 01 (Jeans Grey) - FULLY BOOKED
- Azidah, Salfiah, Raja Azliana, Husna, Fitriah, Zalyira




 Fyna 02 (Jeans Biru) - FULLY BOOKED
- Yanti, Ina, Farah, Eizahijdayat, Salawaty

Kategori yg bwh2 ni semua jenis plain yer....semua pon gojezzzz jgk!!!!



 Fyna 03 (Black) - FULLY BOOKED
- Norlina, Zalyira, Ct Idayu, Shaliza


 Fyna 04 (Grey hijau Lumut) - FULLY BOOKED
- DG Masnah, Azlina, Mazlina, Rose




 Fyna 05 (Light Grey) - 
- Azlina, Dalila, DG Masnah, Jualina




 Fyna 06 (Biru) - FULLY BOOKED
- Hemie, Mazlina, Sabariah Azani, Siti Hasnah



 Fyna 07 (Medium Blue) - FULLY BOOKED
- Azura, DG Masnah, Anith, Puteri Ibrizah



Fyna08 (Medium Grey) - FULLY BOOKED
- Wan Mahani, Daiyana, DG Masnah, Norelhuda  


 Ok..yg ni design lain sket jer tapi material masih sama....yg ni pon jgk..kan?kan?




(nampak tak material die cm ade kaler2 lain di sebalik kaler asal nye tu?sgt cun....) 
Fyna 09 (Black) - FULLY BOOKED
- Salfiah, Siti Nurfariza, Siti Hasnah, Rahayu
 

 Fyna 10  (Medium Grey) - FULLY BOOKED
- Laila Mazwin, Atea, Anis Fatini


 Fyna 11 (Grey Hijau lumut) - FULLY BOOKED
- Ina, Ct Zubaidah, Norelhuda, DG Masnah, Noralida x 2 

 
Blog Design by Delicious Design Studio