* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Saturday, November 06, 2010

TUDUNG SYRIA CURLY

Hi all...spt yg dijanjikan..
Sy ade koleksi syria plak kali ni yer...
Outer nye ade jahitan curly di tepi...suke3... =)
Inner plak leh pakai 2 ways yerh..nnt tgk cth dlm pic kt bwh ni...
Btw, kalo syria ni nk pakai ngan head band pon boleh...Cuma sy tak jual la head band tu buat mase ni..
InsyaAllah akan ada lepas ni..
ada jer jual kt kedai aksesori wanita... =)
Beli 1 kaler, leh match dgn semua kaler syria... =)

Material : Lycra besh...
Size : Label dlm Tdung S tp labuh mcm M yer...(jgn risau)

Price : RM 36 / 1 SET

Inner tudung syria ni leh pakai dua2 belah yer...
Contoh spt gambar di atas... =)
Selamat mencuba...
 SC 01 - 1 SOLD (Kak Nor)

 SC 02 - 1 SOLD (Nur Amalina)

SC 03 - 1 RESERVED (Elin)
SC 04 - 1 SOLD (Nur Amalina)

SC 05 - 1 SOLD (Ct Idayu)
SC 06 - 1 SOLD (Kak Nana)

 SC 07 - 1 SOLD (Kak Nana)

TUDUNG CURLY LYCRA

Sebelum ni pon sy ade keluarkan tudung design ni yer...
Disebabkan ramai yg tanye, so, sy restock lg...

Material : Lycra
Awning : Thai Silk
Size : M

Price : RM40
(Normal RM46)


CUR 01 - 2 RESERVED (Norshuhada, Kak Nor) - FULLY BOOKED
CUR 02 - 2 RESERVED (Kak Nor, Syamilatulhani) - FULLY BOOKED

 CUR 03 - 1 SOLD (Safiah) - FULLY BOOKED
CUR 04 - 1 RESERVED (Azy) - FULLY BOOKED

CUR 05 - 1 SOLD (Kak Nor) - FULLY BOOKED
CUR 06 - 1 RESERVED (Noor Efnie) - FULLY BOOKED

 CUR 07 - 1 RESERVED (Wan Nurharyatie) - FULLY BOOKED
CUR 08 - 1 RESERVED (Zalyira) - FULLY BOOKED
 

TUDUNG CHIFFON LAYER ALA RCW PELANGI

Haaa..yg ni ade yg pelangi...cantik sgt....
Tapi kaler tak bnyk yer....

Material : Chiffon
Awning : Thai Silk

Price : RM 55


RTP 01 - 1 SOLD (Safiah) - FULLY BOOKED
RTP 02 - 2 RESERVED (Zanita, Wan Nurharyatie) - FULLY BOOKED


RTP 03 - 1 RESERVED (Zanita) - FULLY BOOKED
RTP 04 - 1 SOLD (Safiah) - FULLY BOOKED

Haa...yg ni design yg special... 3 layer tau...
sgt cun...tp ni test market ni....kaler 1 ni jer yg nmpk cun....

if nk try kod T3L - RM65
1 SOLD (Norshuhada), 1 SOLD (Dalila)

TUDUNG CHIFFON LAYER ALA RCW

Salam...
Arini sy ade stok Tudung HOT Rozita lagi...sebelum tail0r sy dh stop jahit tudung ni, sy akan keluarkan..
Pasni takot dah takde sbb pasni akan sentiasa update design2 latest di pasaran... =)

Material : Chiffon
Awning : Thai Silk

Price : RM60
(Normal RM69)



 RTA 01 - SOLD (Kak Nor) - FULLY BOOKED

 RTA 02 - SOLD (Hadijah) - FULLY BOOKED

RTA 03 - RESERVED (Wan Nurharyatie) - FULLY BOOKED
RTA 04 - FULLY BOOKED

RTA 05 - RESERVED (Norsuzelawati) - FULLY BOOKED
RTA 06 - FULLY BOOKED

RTA 07 - RESERVED (Wan Nurharyatie) - FULLY BOOKED
RTA 08 - 2 RESERVED (Yah, Nurul Syuhada) - FULLY BOOKED

RTA 09 - 1 RESERVED (Norsuzelawati)
RTA 10 - FULLY BOOKED

 
Blog Design by Delicious Design Studio