* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Saturday, October 09, 2010

TUDUNG KODROI

aaa...tudung kodroi kali ni mmg sgt cunn sbb design nye ala Pearl Haya...
Awning kodroi nye tu ade jahitan benang kaler yg kontra...so, line tu mmg nmpk la... =)

Material : Lycra
Size : Standard M

Price : RM39

 KDR 01 (Dark Brown) - 3 RESERVED (Kak Aini, Saidatul) - FULLY BOOKED

KDR 02 (Dark Brown) -  3 RESERVED (Saidatul, Wasnita) - FULLY BOOKED

 KDR 03 (Cream) - RESERVED (Nor wazilah, Saidatul) - FULLY BOOKED

 KDR 04 (Dark Grey) - RESERVED (Nuraizatul, Saidatul) - FULLY BOOKED

 KDR 05 (Black) - RESERVED (Roharty), 2 RESERVED - FULLY BOOKED

 KDR 06 - 2 RESERVED - FULLY BOOKED

TUDUNG CHIFFON LAYER ala ROZITA CHE WAN #6

Ni ade sket lagi yer stok tudung RCW...
Tapi sy restock kaler2 lame jgk...nnt isi form ikot kod pada pic yer...
mekasih cyg2... =)

Price : RM69 only!!!!

 ROZ 13 - SOLD
ROZ 14 - SOLD (Jalilah)

 ROZ 15 - SOLD (Hasnita)
RZT 12 - SOLD (Jalilah)
 
 ROZ 04 - SOLD (Amrah)
ROZ 09 - SOLD (Amrah)

INNER BERAWNING

10.10.10
cun nyee tarikh ni...hehehe...

Inner berawning...tu jer nama sy dpt bg utk inner cun kali ni..
inner ni dijahit dengan awning separuh di bhgn depan..
sgt sesuai utk mereka2 yg nk pakai shwl, syria tp nk cover muka bulat tu...hehehe..
1st edition ni, stok limited tau...so, cepat2 la order....

Material : Lycra
Colour : Black
Size : Free Size

Price : RM20

(model pakai dark brown yer...tp stok dh takde...hehe)

Cutting inner pon lain sket n special..potongan V di belakang leher.so, nnt takde la bnyk lebihan inner di belakang kepala kita... =)

 Ni inner black tu yer...model pakai ngan tudung syria... =)
tak perlu risau dh pasni nk cover muka bulat...

Calon2 yg vogue :

1) Norwazilah - PAID
2) Salwana -PAID
3) Eiza
4) Nurul Syuhada
5) Nuraizatul Amira - PAID
6) Azy x 2pcs -PAID
7) Iswani x 3 pcs - PAID
8) Nurasyikin - PAID
9) Pn. Nur Fadzilah -PAID
10) Yan - PAID
11) Azila FB x 2pcs
12) Rosliza x 2pcs -PAID
13) Norfaezah - PAID
14) Fauzana Fauzan - PAID
15) Noor Hanan x 2pcs - PAID
16) Taty - PAID
17) Fatimah - PAID
18) Rine - PAID
19) Isma - PAID
20) Elin
21) Kak Aida
22) Kak Ayu Pearl =) - PAID
23) Yuzanina HP - PAID
24) Habibah - PAID
25) Mazlina - PAID
26) Norlilah - PAID
27) Zulaiha - PAID
28) Nooradelina
29) Suzilawati - PAID
30) Kak Zaa - PAID
31) Anum - PAID
32) Emi Yuhana 
33) Diana Ali - PAID
34) Dalila FB - PAID




SOLD OUT!!!!!
Tq guys..... =)


if ade yg nk pre-order, sila fill up form yerh..

Fast selling!!!
Cepat order..nnt stok black susah nk restock...huhuhuhu....
 
Blog Design by Delicious Design Studio