* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Saturday, December 04, 2010

TUDUNG FERINA

Tudung Ferina...
Design yg sgt unik dan gojezz..
Sgt rugi kalo tak memiliki tudung ni...
Kelebihan tudung ni dh tak perlu nk pin2 kt tepi bahu sbb mmg direka apabila dipakai akan 
berbentuk scallop di depan dan belakang sbb tepi kanan dan kiri tudung dijahit mcm ni... =)

 

Awning plak ade cantum dgn kain jaring...menambahkan unik nye tudung ini... kualiti sgt beshh....gerenti!!!!


Tiada jahitan di bahagian depan tudung..jom tgk...

Material : All Lycra
Size : M

Price : RM48
(Warna pada jaring adalah mengikut potongan kain..harap maklum...)



 TJ 01 (Hijau pucuk pisang) - 3 RESERVED ( Kak Hani, Norwazilah, Nadia)
- FULLY BOOKED

 TJ 02 (Dark Grey) - 3 RESERVED (Norlena, Sh. Shariyah, Kak Nana)
 - FULLY BOOKED

 TJ 03 - 2 RESERVED (Dila, Norhashena, Mastura)-FULLY BOOKED

 TJ 04 (Cream) - 3 RESERVED (Cik Ira, Raja Azliana, Ct Norshuhaida)
- FULLY BOOKED

 TJ 05 (Maroon Purple) - 3 RESERVED (Azlin, Farah, Dila) - FULLY BOOKED

 TJ 06 (Pink cantik) - 3 RESERVED (Zila Fad FB, Kak Nana, Fadzilah)
- FULLY BOOKED

 TJ 07 (Kuning Cantik) - 3 RESERVED (Zila Fad FB, Norlena, Erly) 
  - FULLY BOOKED

 TJ 08 (Black) - 3 RESERVED (Rine, Nor Baayah, Erly) - FULLY BOOKED

8 comments:

zara said...

tak buat restock ke tudung ferina tu?.. lau boleh nak warna oren lemak ketam!.. please

Yanna said...

salam zara...buat mase ni stok mmg takde....kaler tu mcm takde jer...

Anonymous said...

xde lg ke pre-oder..

Anonymous said...

if ada stok plz inform ye
facebook: hamizahnur

Anonymous said...

skala tudung ni..kalo restock inform kt fb tau

azlina said...

semua dh fully booked n sold,mana yg ada lg stok?

Anonymous said...

warna kuning n ijau tu ada stok lg ke

Yanna said...

salam....sori buat mase ni mmg stok ferina dh takde...tp coming soon akan ade lg ferina cuma body nnt kain jeans yg macam fyna.... =)

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio