* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Friday, December 24, 2010

OUTER SYRIA PRINTED

Salam..
Kali ni Syria printed ni saya jual outer shj yer....
So, yg dh ade inner boleh la mix n match.... =)
Semua corak mmg cute sgt....

Material : Lycra
Size : M (pendek sket yer...)

Price : RM24
(Harga tidak termasuk inner n postage)

 SRA 01 - 1 SOLD (Kak Nadia), 1 RESERVED (Nita) - FULLY BOOKED

 SRA 02 - 1 RESERVED (Betty), 1 pcs Available

 SRA 03 - 1 SOLD (Azy), 1 RESERVED (Marshamira) - FULLY BOOKED

 SRA 04 - 1 SOLD (Kak Nadia), 1 RESERVED (Zurieyna) - FULLY BOOKED

 SRA 05 - 1 SOLD (Kak Nadia), 1 RESERVED (Sabariah) - FULLY BOOKED

 SRA 06 - 2 RESERVED (Liana, Nelmy) - FULLY BOOKED

SRA 07 - 2 RESERVED (Hasleta, Nur Syazrah) - FULLY BOOKED

5 comments:

Huddy said...

Yanna, corak syria ni cantik sgt.. tapi pendek sgtlah, x tutup dada.. :( lepas ni update plak la yg tutup dada plak hihi :P

Yanna said...

itula psl....mmg spplier kluar saiz S jer kak...sy pon mmg tak pakai pendek2 ni..jual boleh la...hehehe

Huddy said...

Ehh huda kot patut panggil yanna akak, tp xsure :P anyway huda dah order fyna, hope ada lah lagi, thx ye! ;)

Reyza GiRL said...

x der yg plainnyer

coklat stoberi said...

sra07- leh tak nak preorder

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio