* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, October 28, 2010

TUDUNG ROYAL CURLY

Tudung ni cantik sgt...
ngan cutting n design nye..ishhh...
tp stok tak bnyk lak...
so, cepat2 order la yer.... =)

Material : Lycra
Size : M

Price : RM 38

 TRC 01 - 3 RESERVED (Hidayah, Wasnita, Feeza) - FULLY BOOKED

TRC 02 - 2 SOLD (Kak Nor, Norhaidas) - FULLY BOOKED
TRC 03 - 2 SOLD (Mazlina, Kak Nor) - FULLY BOOKED

TRC 04 - 2 RESERVED (Mazlina, Wan Nurharyantie) - FULLY BOOKED
TRC 05 - 2 RESERVED (Kak Aida, Wan Nurharyantie) - FULLY BOOKED


Haaa....design ni ikut potongan kain yer...
Means tak semestinya dpt nnt exactly mcm dlm blog yerh... =)
tp semua masih cun jgk mcm ni....dun worry yaaaa

4 comments:

Anonymous said...

restock x???

yanti yallee said...

restok x yg ini...harga borong berapa...

** atiE ** said...

yes...nak tau harga borong n kalau leh,restock la..minat la

Anonymous said...

saya pun nak jugak..restock la yang ni...

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio