* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Saturday, October 09, 2010

INNER BERAWNING

10.10.10
cun nyee tarikh ni...hehehe...

Inner berawning...tu jer nama sy dpt bg utk inner cun kali ni..
inner ni dijahit dengan awning separuh di bhgn depan..
sgt sesuai utk mereka2 yg nk pakai shwl, syria tp nk cover muka bulat tu...hehehe..
1st edition ni, stok limited tau...so, cepat2 la order....

Material : Lycra
Colour : Black
Size : Free Size

Price : RM20

(model pakai dark brown yer...tp stok dh takde...hehe)

Cutting inner pon lain sket n special..potongan V di belakang leher.so, nnt takde la bnyk lebihan inner di belakang kepala kita... =)

 Ni inner black tu yer...model pakai ngan tudung syria... =)
tak perlu risau dh pasni nk cover muka bulat...

Calon2 yg vogue :

1) Norwazilah - PAID
2) Salwana -PAID
3) Eiza
4) Nurul Syuhada
5) Nuraizatul Amira - PAID
6) Azy x 2pcs -PAID
7) Iswani x 3 pcs - PAID
8) Nurasyikin - PAID
9) Pn. Nur Fadzilah -PAID
10) Yan - PAID
11) Azila FB x 2pcs
12) Rosliza x 2pcs -PAID
13) Norfaezah - PAID
14) Fauzana Fauzan - PAID
15) Noor Hanan x 2pcs - PAID
16) Taty - PAID
17) Fatimah - PAID
18) Rine - PAID
19) Isma - PAID
20) Elin
21) Kak Aida
22) Kak Ayu Pearl =) - PAID
23) Yuzanina HP - PAID
24) Habibah - PAID
25) Mazlina - PAID
26) Norlilah - PAID
27) Zulaiha - PAID
28) Nooradelina
29) Suzilawati - PAID
30) Kak Zaa - PAID
31) Anum - PAID
32) Emi Yuhana 
33) Diana Ali - PAID
34) Dalila FB - PAID




SOLD OUT!!!!!
Tq guys..... =)


if ade yg nk pre-order, sila fill up form yerh..

Fast selling!!!
Cepat order..nnt stok black susah nk restock...huhuhuhu....

8 comments:

Fräulein Nurul said...

hehehe tumpang tny...shawl crumple kaler pink tu kak tkde jual ke?

Yanna said...

hi dear...hehehe...
nak ke?nnt akk try amik stok yerh....

Kerull said...

hmm nak tempah lagik blih ke anak tudung awning ni...

shazriena said...

inner awning yg kaler hitam ni ada lg x?

Elin said...

nnt i bayar..hohoho...

Yanna said...

thanks yg semua bertnya...maaf bru reply ni...
insyaAllah akan ade lg inner ni..nnt sis restock yer black colour....

ReenHR said...

inner nih still available ke??

faezfizz said...

sis..nk yg inner color dark brown ade lg x..restok punye ade x...klu ade plz inform..

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio