* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, October 12, 2010

INNER BERAWNING #2

Bagi inner berawning ni, ni jer yg ade buat masa ni..
if lepas ni ada colour2 baru, sy akan update dr semasa ke semasa yer....
so, pas ni tak sure kaler2 ni masih ada atau tak...
jom beli, buat koleksi.... =)

Material : Lycra

SOLD OUT!! 
InsyaAllah akan restock...

Price : RM20





Dibawah ni antara koleksi-koleksi inner awning kaler2 lain...
Semua kaler nice....

HePy ShOpPiNg!!!!
Inner Awning (RED)
1 SOLD (Salwana)
1 RESERVED (Emi Yuhana) - FULLY BOOKED

 Inner Awning (Dark Blue)- abaikan yg sepah2 blakang tu...hik3...
 3 SOLD (Hasnita, Juliana)
- FULLY BOOKED
 


Inner Awning (Pink)
2 SOLD (Emi Yuhana, Ammey) 
1 RESERVED (Nur Hazwani)  
- FULLY BOOKED

4 comments:

Anonymous said...

sis, bile tudung ala ariani y cun bangat ni nak jual lagi?...cantik2 blake y dah djual tu..jeles2x..he2

Yanna said...

yang mane tu yank?hehehe

Anonymous said...

Sis..inner awning red tuh der lg x??bpe hrg yerk??

Yanna said...

ade lg...nnt sis restock yer

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio