PENTING!!

PENTING!!
Assalammualaikum :) FRIENDLY REMINDER, Kami masih membuat pengeposan barang sehingga 25hb Julai 2014 (Jumaat). Bagi anda yang telah membuat tempahan dan ingin menerima parcel/item sebelum Hari raya Aidilfitri, sila jelaskan pembayaran selewat-lewatnya pada 22hb Julai 2014 (Selasa) jam 11 pagi. Ini adalah berikutan notis yang telah di tetapkan oleh pihak Poslaju Malaysia. Parcel yang di pos selepas 22hb Julai, akan diterima selepas cuti Hari Raya iaitu bermula 30hb Julai 2014. Harap maklum. Terima kasih :) .

PENTING!!

PENTING!!
Assalammualaikum :) FRIENDLY REMINDER, Kami masih membuat pengeposan barang sehingga 25hb Julai 2014 (Jumaat). Bagi anda yang telah membuat tempahan dan ingin menerima parcel/item sebelum Hari raya Aidilfitri, sila jelaskan pembayaran selewat-lewatnya pada 22hb Julai 2014 (Selasa) jam 11 pagi. Ini adalah berikutan notis yang telah di tetapkan oleh pihak Poslaju Malaysia. Parcel yang di pos selepas 22hb Julai, akan diterima selepas cuti Hari Raya iaitu bermula 30hb Julai 2014. Harap maklum. Terima kasih :) .
* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

CLEARANCE SALE - Sticky post

Tuesday, August 24, 2010

TUDUNG HAJRA PELANGI

Sy sgt suke dgn design tudung ni...
sbb corak tak crowded n leh match baju plain or baju corak jgk..
Kaler pon ala2 pelangi...mmg tak rugi beli..hehehe...

Ade 3 size yer S,M dan L
tp tak beza sgt labuhnye...

Awning : Thai Silk

Hari Raya Price  : RM38
(kt butik die, RM45)

(clicik to enlarge image)
korang abaikan tau bersepah2 belakang tu...haha..tgh operasi mengemas tu... =)

 Hajra 01 (size S pon masih leh cover dada lg) - FULLY BOOKED - inda

 Hajra 02  - FULLY BOOKED - kak mai

 Hajra 03 - FULLY BOOKED - pu3
 Hajra 04 (kt pic hajra05..salah..hehe) Saiz S, not M - FULLY BOOKED

Hajra 05  - FULLY BOOKED

 Hajra 06  - FULLY BOOKED - inda

Hajra 07  - FULLY BOOKED - noraini

 Hajra 08  - FULLY BOOKED - inda

 Hajra 09  - FULLY BOOKED - kak aida

Hajra 10  - FULLY BOOKED

Hajra 11  - FULLY BOOKED - Kak Emma


Hajra 12  - FULLY BOOKED - Salme

Hajra 13  - FULLY BOOKED - nani

Hajra 14  - FULLY BOOKED - mr azhar


Hajra 15  - FULLY BOOKED - nani

Hajra 16  - FULLY BOOKED - kak aida
Hajra 17  - FULLY BOOKED - kak min


Hajra 18  - FULLY BOOKED -Safiah

Hajra 19  - FULLY BOOKED

1 comments:

MoNa said...

Salam,
kalau nak beli borong, leh tak?
Hantar ke Brunei. Berapa harga $ utk postage & minimum brpa pieces?

Tq :)

Post a Comment

Follow by Email - Nak tau Latest Update?? jom follow...

 
Blog Template by Delicious Design Studio