* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, August 17, 2010

TUDUNG CHIFFON LAYER ala ROZITA CHE WAN

Ape kena mengena Rozita ngan tudung ni....hik3...die pon free hair jer..
kisahnye die ade pakai tudung cmni mase berlakon citer ape ntah.... =)
Jadi la nama tudung Rozita Che wan..maka sy bg kod RCW khas utk nama die...hahahaha....
ni double layer chiffon yer....mmg jahit trus...bile pakai tu rase anggun sgt....hik3...
gelak jer dak demam ni.... =)


Material : High Gred Chiffon
Size : M (tp agak pendek skt dr M biasa)

Price : glurrpppp... RM80

(mahal sbb kualiti kain n jahitan)
Siapa penah beli tudung ngan InDiana BouTiQuE, makaaa die tau kualiti kain dr kami... =)
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~


 RCW 01 - FULLY BOOKED
(Pre-Order : Bun Bun)

 RCW 02 - FULLY BOOKED

  RCW 03 - FULLY BOOKED

Ada lagi 2 kaler biru laut n purple tak upload lg...

8 comments:

Anonymous said...

bile nk upload kaler biru laut?

Anonymous said...

yerp..jgn risau ppl..memang kualiti kain --> tip top..sbb saya dah penah beli..hehe =D

-ezat izat-

Anonymous said...

oppss..maksud material tebal tu..material chiffon a...btw,nampak nye yg model pki ni saiz s.....sbb chiffon x meregang kalo saiz m memang jahit lbh besar muke ke ape?nak kena pakai brooch ke? sayangla...nnt kain blubang..karat lagi...hmmm suggest for that price, kn tailormade saiz muke skali,br selesa n bbaloi2... -syida

Anonymous said...

color hitam ade x?

>>betty said...

rcw01 punyer da xde g ke kak,cantikla.igt nk kaler tu

>>betty said...

rcw punyer pattern cantik.xpanjang tudungnya.bykkan stok ar kak.knaper yang dua kaler g tu x upload.warna hijau lumut ader x kak?

Anonymous said...

ida: warna off-white ade x?

Yanna said...

dearie... baru la teringin nk menerjah komen2 di sini...sbb baru perasan bnyk pulak yg masih view koleksi ni...sy ada perasan ada comment yg chp nmpk telinga, getah, jarang n ada jual kualiti tebal rm35-70

* chiffon mana yg tak jarang, even baju sekolah cotton pun jarang kan? ikut cara masing2 nk pakai cmne yer... kalau rasa jarang, tak perlu la pakai k...

* semakin tebal kain chiffon actually semakin low quality nya.. :) kena tau tu yer. dats y yg material mcm ni mahal...then kalau rasa ada jual kt luar, jln TAR ke, giant ke, carrefour ke, beli je la yer...kami tak kisah pun kalau u x beli... tak rugi apa2 ok...

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio