* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, August 09, 2010

SHAWL CHIFFON LAYER

Tadaaaaa....
Shawl baru..lame tak keluar kan stok shawl...hehehe..
kali ni shawl sgt cun...gaya ala arab gtu...hehehe....
sy bagi nama shawl chiffon layer sbb hujung shawl tu dua2 dijahit jd bertingkat....
cth mcm bwh ni...

ni kaler peach yer

then, boleh pakai ngan inner atau taknak pon takpe, ikut keselesaan masing2..
tp sy try ngan inner jgk...nmpk cntik jgk...tadaaaa...(shawl yg cntik yer...hik3...)


nak pakai ngan inner corak pon boleh jgk... =)

belah depan ni nmpk cntik bila jatuhkan jer, takyah nk pin2 kt bahu lg..

yg paling sy suke view dr belakang...mmg cntik...jom tgk...



Sy ada bnyk color utk shawl ni...tp tak snap pic lagi....
antara yg ade 

Black - FULLY BOOKED
Cream - RESERVED
Purple (3 jenis purple)
Maroon - SOLD
Merah hati - RESERVED
Stricking Pink - SOLD
Peach - SOLD
Hijau apple - RESERVED
Grey -SOLD
White - SOLD
Baby Blue - RESERVED

mcm dh abes jer stok ni...hehehe...tunggu yer....insyaAllah restockable... =)

Best price in town : RM33 only!!!!

If ade sesiapa yg mmg nk trus order, just isi form yerh...tq....very limited....
jgn ketinggalan...

1 comments:

WaWa said...

brapa harga die ek?

Post a Comment

 
Blog Design by Delicious Design Studio