* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, February 23, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE BATCH II (SOFT AWNING) #SOC

Assalammualaikum...


Bagi penggemar soft awning, nak pakai shawl tapi rasa tak confident, boleh try chloe soft awning ni oke :)

Chloe soft awning ni kami attach dengan soft awning untuk memudahkan anda menggayakan Chloe kami. Ada jahitan double stitch ye pada soft awning... so tak melekap... Seperti anda sedia maklum, cotton yg kami gunakan sgt berkualiti. Paling penting tidak perlu ketelitian utk menggosok... best kan? :)

Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...

Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy. Chloe mmg dah siap jahit bawah dagu ye. 

Stok tak banyak ye..maaf sgt...


Type : Semi instant shawl (soft awning attached)

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

KOD : SOC 

NORMAL PRICE : RM42 only!!!

BEST DEAL : RM37 EACH!!!!
(Tidak termasuk postage)


 SOC 16
Status : SOLD OUT 

 SOC 17
Status : SOLD OUT 

 SOC 18
Status : SOLD OUT 

 SOC 19
Status : SOLD OUT 

 SOC 20
Status : SOLD OUT 

 SOC 21
Status : SOLD OUT 

 SOC 22
Status : SOLD OUT 

SOC 23
Status : SOLD OUT 

SOC 24
Status : Available


 SOC 25
Status : SOLD OUT 

 SOC 26
Status : SOLD OUT 

 SOC 27
Status : SOLD OUT 

SOC 28
Status : SOLD OUT 

SOC 29
Status : SOLD OUT 

Tuesday, February 17, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE (PLAIN) BATCH IV #CHL

Assalammualaikum dear sisters :)





Alhamdulillah, Chloe di restock utk kali ke-4.. sbb chloe sgt3 besttt :)

15 warna menarik..

Utk batch IV ni, kami ada restock warna sama dan ada warna baru oke... yg pasti semua warna cantik ;)

Sbb sekarang mmg tgh hot instant shawl. Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...

Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy. Chloe mmg dah siap jahit bawah dagu ye. 

Plus tak memerlukan ketelitian utk menggosok.. best kan?? Sbb mmg susah nk berkedut.

Chloe mempunyai bukaan muka yg besar.. utk apa??
Memudahkan semua saiz muka dapat menggayakan Chloe. 


Style 1 : Model menggayakan Chloe dengan inner)

Style 2 : Model menggayakan Chloe ala2 hoodie 




Type : Semi instant shawl (No soft awning)

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

PRICE : RM39 each!!!

LIMITED TIME OFFER : 3 HELAI RM100 sahaja!!!
(Tidak termasuk postage)


*So cepat2 grab sebelum promosi tamat ye uolsss....





 CHL 40
Status : SOLD OUT

 CHL 41
Status : SOLD OUT

 CHL 42
Status : SOLD OUT

 CHL 43
Status : SOLD OUT

 CHL 44
Status : SOLD OUT

 CHL 45
Status : SOLD OUT 

 CHL 46
Status : SOLD OUT

 CHL 47
Status : SOLD OUT

 CHL 48
Status : SOLD OUT 

 CHL 49
Status : Available

 CHL 50
Status : SOLD OUT

 CHL 51
Status : SOLD OUT 

 CHL 52
Status : SOLD OUT

CHL 53
Status : SOLD OUT

CHL 54
Status : SOLD OUT


Sunday, February 08, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE PRINTED BATCH II #CLP

Assalammualaikum sisters :)

Menarik minggu ini kami keluarkan Chloe printed batch II dengan corak baru yg sgt cun melecun...
stok sgt limited... so cepat2 grab kalau berkenan tu..hehe

Chloe adalah semi instant shawl oke sisters.. just sarung dan lilit sekali shj.. senang dan sesuai digayakan ke mana2 sahaja...

10 pilihan menarik..
Chloe printed ini ada 2 jenis fabrik iaitu cotton lycra dan lycra ye...
Both fabrik mmg selesa dan sejuk pakai... so tak perlu risau...

Type : Semi instant shawl

Size : 1.75m x 0.7m



PRICE : RM42 EACH

PROMOSI TERHAD : RM39 each for 2 pcs and above

(Tidak termasuk postage)





 CLP 12
Material : Lycra
Status : Available


CLP 13
Material : Lycra
Status : SOLD OUT


 CLP 14
Material : Lycra
Status : SOLD OUT


CLP 15
Material : Lycra
Status : SOLD OUT 


 CLP 16
Material : Lycra
Status : SOLD OUT


CLP 17
Material : Lycra
Status : SOLD OUT


 CLP 18
Material : Cotton Lycra
Status : SOLD OUT


CLP 19
Material : Cotton Lycra
Status : SOLD OUT 


CLP 20
Material : Cotton Lycra
Status : SOLD OUT 


 CLP 21
Material : Cotton Lycra
Status : SOLD OUT


 
Blog Design by Delicious Design Studio