* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, December 07, 2016

SQUARE SCARF REENA SATIN #SSR

Assalammualaikum ladies!!

Siapa suka square scarf??? :)
Lama admin tak pakai bawal.. rinnndu zaman dolu2 kan...hehehe..

Kali ini kami bawakan koleksi square scarf Reena dari fabrik satin silk ye.. lembut dan mudah pakai serta dibentukkan... 





Type : Square scarf  (bawal)

Size : Bidang 45

Material : Satin silk


SERIOUS BUYER ONLY!!!!



PROMOSI : 

Pembelian

1 helai RM39 each
Beli 3 helai RM100


(Tidak termasuk postage)

*Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai




Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order






 SSR 01
STATUS : SOLD OUT


SSR 02
STATUS : AVAILABLE


 SSR 03
STATUS : AVAILABLE


 SSR 04
STATUS : AVAILABLE


 SSR 05
STATUS : AVAILABLE


 SSR 06
STATUS : AVAILABLE


Sunday, December 04, 2016

DOUBLE LOOP MADALINE DUO 16.0 #MCC

Assalammualaikum ladies ;)


Batch ke-16 dah ye double loop Madaline duo kegemaran ramai ni... Alhamdulillah setakat ini kami dah keluarkan almost 177 kombinasi warna. Semua amat berpuas hati dengan koleksi Madaline.. untuk anda yang belum ada koleksi atau nak tambah koleksi warna baru ni, jom laju2 order dan WhatsApp kami k :)

Sedikit info mengenai Madaline,
Adalah gabungan 2 jenis fabrik iaitu cotton dan heavy chiffon beserta soft awning yang mudah bentuk ok..
Selesa dan sesuai digayakan untuk semua majlis.

10 kombinasi warna untuk dipilih.




Type : Instant Shawl (2 loops) - Soft awning attached

Size : 1.9m x 0.7m (adjustable to L/XL depends on body size)

Material : Cotton (half body & awning) + Heavy chiffon




Normal Price : RM45

SERIOUS BUYER ONLY!!!!



PROMOSI : 

Pembelian

1 helai RM42 each
Beli 3 helai RM110


(Tidak termasuk postage)

*Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai




Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 MCC 168
STATUS : AVAILABLE

 MCC 169
STATUS : AVAILABLE

 MCC 170
STATUS : AVAILABLE

 MCC 171
STATUS : AVAILABLE

 MCC 172
STATUS : AVAILABLE

 MCC 173
STATUS : AVAILABLE

 MCC 174
STATUS : SOLD OUT

 MCC 175
STATUS : AVAILABLE

 MCC 176
STATUS : SOLD OUT

MCC 177
STATUS : AVAILABLE


INSTANT TUDUNG COTTON 3.0 #FM

Assalammualaikum semua :)

Minggu ini sekali lagi kami bawakan koleksi basic untuk anda..
Instant tudung cotton pula ye. Last batch kita guna fabrik crepe lycra.
Mostly ramai meminati fabrik cotton sebab bukan sahaja boleh digayakan santai tapi uols boleh buat sebagai inner neck ye :)

Di atas permintaan customer kesayangan, kali ini kita buat lagi labuh sikit ye dari biasa walaupun yang sebelum ni pun memang dah labuh melepasi dada  :)
Jangan risau sebab awning mudah bentuk ye dan boleh cover pipi. So boleh jadi runcing gitu ;)


8 Warna untuk dipilih. Koleksi basic memang cepat sold out ye. so uols tak perlu nak fikir banyak2... :) 




Type : Instant tudung - soft awning attached

Size : One size (M - L)
Labuh depan +-50cm
labuh belakang termasuk awning +-85cm



Material : High quality cotton lycra


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each
COMBO DEAL : 3 HELAI RM100


(Tidak termasuk postage)
(Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2pcs)


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order







FM 08
STATUS : SOLD OUT

 FM 09
STATUS : SOLD OUT

 FM 10
STATUS : SOLD OUT

 FM 11
STATUS : AVAILABLE

 FM 12
STATUS : SOLD OUT

 FM 13
STATUS : AVAILABLE

 FM 14
STATUS : AVAILABLE

FM 15
STATUS : SOLD OUT


Wednesday, November 23, 2016

INSTANT SHAWL MAYA 2.0 #SMA

Assalammualaikum darlingss...

Siapa pernah beli instant hsawl Maya dulu?? Best kan??
Sebab semudah A sahaja nak pakai.. bukan semudah ABC dah..haha...

Hanya sarung sahaja ok.. then dah siap..

Sedikit info mengenai Instant shawl Maya,
Maya adalah instant tudung yang kelihatan seperti shawl selepas di pakai :)
Maya mempunyai potongan yang cantik iaitu curve depan dan belakang serta menutupi aurah anda dengan sempurna. 
Jangan risau kerana inner neck covered telah dijahit sekali dengan shawl ye :)



Type : Instant shawl (1 muka) - Soft awning attached 

Size : Free size 

Material :
Inner (Cotton), Outer (Heavy chiffon)

Kod : SMA


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM49 each
Pembelian 2 helai ke atas RM45 each

(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs



Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 SMA 11
STATUS : SOLD OUT

 SMA 12
STATUS : AVAILABLE

 SMA 13
STATUS : AVAILABLE

 SMA 14
STATUS : SOLD OUT

 SMA 15
STATUS : AVAILABLE

 SMA 16
STATUS : SOLD OUT

SMA 17
STATUS : SOLD OUT


INNER QISHA (ANTI TEMBAM) #INQ

Assalammualaikum,

Kepada anda yang suka menggayakan shawl tapi nak yang jenis ada soft awning, anda boleh mix & match inner Qisha ni ye.. tak panas dan senang bentuk ye..



(Gambar ehsan dari Google)



Type : Square inner 

Size : Free size 

Material :
High quality cotton

Kod : INQ


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM13 each
COMBO DEAL : 3 helai RM30

(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-3 pcs



Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 INQ 01
STATUS : SOLD OUT


 INQ 02
STATUS : AVAILABLE

 INQ 03
STATUS : AVAILABLE

 INQ 04
STATUS : SOLD OUT

 INQ 05
STATUS : SOLD OUT

INQ 06
STATUS : SOLD OUT

DOUBLE LOOP ALANA FUKUHARA #AFL

Assalammualaikum dearies!!!

Peminat double loop??? Jom kita tengok koleksi Alana ni lagi ok..
Sebelum ni kita dah keluarkan Alana menggunakan fabrik heavy chiffon dan bubble chiffon.
Minggu ni kita menggunakan fabrik chiffon fukuhara..Tak jarang ye uols.. :) Fabrik yang flowy dan high quality gitu ;) loose style
Dihiasi dengan batu hotfix lagi ye ...

Anda boleh pilih 9 warna seperti di bawah



Kepada anda yang nak pakai shawl ni bersama inner Qisha iaitu inner anti tembam keluaran kami,  boleh view inner tu kat link ni ye... KLIK SINI





Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
High quality fukuhara chiffon

Kod : AFL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM45 each
COMBO DEAL : 3 helai RM120

(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 pcs



Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 AFL 01
STATUS : SOLD OUT

 AFL 02
STATUS : SOLD OUT

 AFL 03
STATUS : SOLD OUT

 AFL 04
STATUS : SOLD OUT

 AFL 05
STATUS : AVAILABLE

 AFL 06
STATUS : SOLD OUT

 AFL 07
STATUS : SOLD OUT

 AFL 08
STATUS : SOLD OUT

AFL 09
STATUS : AVAILABLE


 
Blog Design by Delicious Design Studio