* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, February 21, 2017

LIMITED EDITION ( PREMIUM DOUBLE LOOP MOSS CREPE PRINTED) #MDL

LIMITED EDITION

😊 PREMIUM DOUBLE LOOP MOSS CREPE PRINTED 😊



Assalammualaikum ladies,

Minggu ini kami bawakan koleksi yang memang HOT dari dulu.. Sebab apa??

πŸ’— Sebab fabrik yang mudah jaga, sejuk je pakai, flowy lagi..
πŸ’— Saiz ukuran boleh laras dari M- XL
 πŸ’— Corak yang memang gojesss
πŸ’— Boleh digayakan dalam dan luar (both side)
πŸ’— Dan yang paling penting kami tak restock dah corak2 ni ye... 

Moss crepe lycra dengan 5 pilihan corak yang memang menjadikan anda rambang mata..macam nak semua je.. tak banyak pun, ada 5 pilihan je..so boleh grab semua je uolssss 😰😰😰😰



FOLLOW US NOW
Instagram - @indianaboutique
FB - InDiana BouTiQuE




Type : Instant Shawl (2 loops)

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL

Material : High quality moss crepe lycra

Kod : MDL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PROMO : 

Pembelian

1 helai RM49 each
Beli 2 helai ke atas, RM45 each


(Tidak termasuk postage)

Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order







 MDL 38
STATUS : SOLD OUT


 MDL 39
STATUS : AVAILABLE


 MDL 40
STATUS : AVAILABLE


 MDL 41
STATUS : AVAILABLE


 MDL 42
STATUS : AVAILABLE


Thursday, February 16, 2017

4 HELAI RM100 (INSTANT SHAWL ADORA) #ACR



Assalammualaikum ladies!!! πŸ’•

Antara koleksi GREAT OFFER minggu ini ok.. 
Instant shawl Adora kami memang HOT dan menjadi pilihan ramai.. πŸ˜„
MUdah dan cepat digayakan kerana hanya sekali sarung sahaja tau..

Adora menggunakan fabrik chiffon knitted yang flowy dan mudah bentuk...
Jahitan halus pleated pada bahagian atas kepala memberi sedikit kelainan bagi si pemakai.


10 warna untuk di pilih.




Type : Fully Instant Shawl (Sarung sahaja)

Size : Free size (Adjustable to L/XL) 2m x 0.75m

Material : Chiffon knitted texure


πŸ’œ SERIOUS BUYER ONLY
πŸ’œ 1ST COME, 1ST SERVE
πŸ’œ NO RESERVATION ALLOWED
πŸ’œ FAST PAYMENT REQUIRED



πŸ‘‰ πŸ‘‰ LIMITED TIME OFFER πŸ‘ˆπŸ‘ˆ

 1 helai RM30 each
4 helai RM100


(Tidak termasuk postage)
πŸ“© (Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2pcs)


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 ACR 16
STATUS : AVAILABLE

 ACR 17
STATUS : AVAILABLE

 ACR 18
STATUS : SOLD OUT

 ACR 19
STATUS : AVAILABLE

 ACR 20
STATUS : SOLD OUT

 ACR 21
STATUS : SOLD OUT

 ACR 22
STATUS : AVAILABLE

 ACR 23
STATUS : AVAILABLE

 ACR 24
STATUS : AVAILABLE

ACR 25
STATUS : AVAILABLE


4 HELAI RM100 (INSTANT SHAWL HIJRAH PRINTED) #SH




Assalammualaikum ladies!!! πŸ’•

Antara koleksi GREAT OFFER minggu ini ok..
Instant shawl Hijrah printed..
Instant shawl sangat mudah digayakan, hanya sekali sarung sahaja tau..
Untuk anda yang kurang pandai nak melilit atau nak cepat, boleh pilih instant shawl... πŸ˜„

7 pilihan corak...😊😊😊


Type : Instant Shawl (1 loop) 

Size : One size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
(End curve)

Material : Chiffon


πŸ’œ SERIOUS BUYER ONLY
πŸ’œ 1ST COME, 1ST SERVE
πŸ’œ NO RESERVATION ALLOWED
πŸ’œ FAST PAYMENT REQUIRED



πŸ‘‰ πŸ‘‰ LIMITED TIME OFFER πŸ‘ˆπŸ‘ˆ

 1 helai RM30 each
4 helai RM100


(Tidak termasuk postage)
πŸ“© (Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2pcs)


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 SH 01
STATUS : AVAILABLE

 SH 02
STATUS : SOLD OUT

 SH 03
STATUS : AVAILABLE

 SH 04
STATUS : AVAILABLE

 SH 05
STATUS : AVAILABLE

 SH 06
STATUS : AVAILABLE

SH 07
STATUS : AVAILABLE


4 HELAI RM100 (BASIC DOUBLE LOOP ALANA) #BDA



Assalammualaikum ladies!!! πŸ’•

Antara koleksi GREAT OFFER minggu ini ok.. 
Basic double loop Alana juga mudah digayakan sebab uols sarung 2 kali sahaja then dah siap macam pro pakai shawl gitu... πŸ˜„
Boleh digayakan ke pejabat, casual dsb 

6 pilihan warna...😊😊😊


Type : Instant Shawl Double Loop (2 loops) 

Size : One size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
(End curve)

Material : Chiffon knitted


πŸ’œ SERIOUS BUYER ONLY
πŸ’œ 1ST COME, 1ST SERVE
πŸ’œ NO RESERVATION ALLOWED
πŸ’œ FAST PAYMENT REQUIRED



πŸ‘‰ πŸ‘‰ LIMITED TIME OFFER πŸ‘ˆπŸ‘ˆ

 1 helai RM30 each
4 helai RM100


(Tidak termasuk postage)
πŸ“© (Pos SM RM8, SS RM12 untuk 1-2pcs)


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



 BDA 09
STATUS : SOLD OUT

 BDA 10
STATUS : AVAILABLE

 BDA 11
STATUS : SOLD OUT

 BDA 12
STATUS : SOLD OUT

 BDA 13
STATUS : AVAILABLE

BDA 14
STATUS : AVAILABLE


Friday, January 27, 2017

DOUBLE LOOP MADALINE PRINTED 8.0 #MCP

Assalammualaikum dearies!!!

Ok kita release Double loop Madaline printed pula uolsssss :)
Ada yang nak match denngan baju plain katanya... so boleh pilih ok.. 

Ada 12 warna pilihan.. 

Madaline adalah koleksi instant shawl 2 muka beserta soft awning yang mudah bentuk dan digayakan. 


LIMITED DESIGN AND LIMITED PCS!!!!



Type : Instant Shawl (2 loops) - Soft awning attached

Size : 1.9m x 0.7m (adjustable to L/XL depends on body size)

Material : Cotton + Chiffon



SERIOUS BUYER ONLY!!!!



PROMOSI : 

Pembelian

1 helai RM42 each
COMBO 3 helai RM110


(Tidak termasuk postage)
*Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 MCP 58
STATUS : SOLD OUT

 MCP 59
STATUS : AVAILABLE

 MCP 60
STATUS : SOLD OUT

 MCP 61
STATUS : AVAILABLE

 MCP 62
STATUS : SOLD OUT

 MCP 63
STATUS : AVAILABLE

 MCP 64
STATUS : SOLD OUT

 MCP 65
STATUS : SOLD OUT

 MCP 66
STATUS : SOLD OUT

 MCP 67
STATUS : AVAILABLE

 MCP 68
STATUS : SOLD OUT

MCP 69
STATUS : SOLD OUT


Tuesday, January 24, 2017

DOUBLE LOOP MADALINE DUO 17.0 #MCC

πŸ’•RESTOCKED!!!!!πŸ’•




Assalammualaikum ladies ;)


Batch ke-17 dah ye double loop Madaline duo kegemaran ramai ni... Alhamdulillah setakat ini kami dah keluarkan almost 196 kombinasi warna. 

Batch kali ini adalah yang terakhir untuk madaline duo ye.. madaline akan discontinued untuk seketika.. sementara tengah ada stok ni, uols cepat2 grab ye.. kuantiti pun sangat limited kali ini.

Semua amat berpuas hati dengan koleksi Madaline.. untuk anda yang belum memiliki koleksi atau nak tambah koleksi warna baru ni, jom laju2 order dan WhatsApp kami k :)

Sedikit info mengenai Madaline,
Adalah gabungan 2 jenis fabrik iaitu cotton dan chiffon beserta soft awning yang mudah dibentuk. Cover uols punya pipi tau...
Selesa dan sesuai digayakan untuk semua majlis.

19 kombinasi warna untuk dipilih.




Type : Instant Shawl (2 loops) - Soft awning attached

Size : 2m x 0.7m (adjustable to L/XL depends on body size)

Material : Cotton (half body & awning) + Knitted texure chiffon




Normal Price : RM45

SERIOUS BUYER ONLY!!!!



PROMOSI : 

Pembelian

1 helai RM39 each
Beli 3 helai RM100


(Tidak termasuk postage)

*Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai




Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 MCC 178
STATUS : SOLD OUT

 MCC 179
STATUS : SOLD OUT

 MCC 180
STATUS : SOLD OUT

 MCC 181
STATUS : AVAILABLE

 MCC 182
STATUS : SOLD OUT

 MCC 183
STATUS : SOLD OUT

 MCC 184
STATUS : SOLD OUT

 MCC 185
STATUS : SOLD OUT

 MCC 186
STATUS : SOLD OUT


 MCC 187
STATUS : SOLD OUT

 MCC 188
STATUS : SOLD OUT

 MCC 189
STATUS : AVAILABLE

 MCC 190
STATUS : SOLD OUT

 MCC 191
STATUS : SOLD OUT

 MCC 192
STATUS : SOLD OUT

 MCC 193
STATUS : AVAILABLE

 MCC 194
STATUS : AVAILABLE

 MCC 195
STATUS : AVAILABLE

MCC 196
STATUS : AVAILABLE


 
Blog Design by Delicious Design Studio