* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Sunday, March 22, 2015

INSTANT SHAWL LILY (CHIFFON) #LIL

Assalammualaikum darlings,


Memperkenalkan Instant shawl Lily yg sgt cantik...
Lily adalah fully instant shawl oke.. just sarung je then dah siap :)

Keistimewaan Lily adalah boleh adjust ye di bahagian depan utk labuh sehingga L/XL mengikut saiz badan. Plus potongan curve pada bhgn belakang menjadikan design Lily lebih cantik dan eksklusif. 

Lily terdiri dari 8 corak flowery yg comel2 sgt...

Serius rugi tak memiliki koleksi Lily ok..


Type : Fully instant shawl

Size : Free size 

Material : High quality chiffon

PRICE : RM32

LIMITED TIME OFFER : 
Buy 2 pcs and above get RM29 each!!!
(Tidak termasuk postage)







 LIL 01
Status : Available



 LIL 02
Status : SOLD OUT


 LIL 03
Status : SOLD OUT


 LIL 04
Status : SOLD OUT


 LIL 05
Status : Available


 LIL 06
Status : SOLD OUT


 LIL 07
Status : Available


 LIL 08
Status : SOLD OUT


Tuesday, March 17, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE (SOFT AWNING) BATCH III #SOC

Assalammualaikum...

Chloe soft awning Batch III..cepat2!!!


Bagi penggemar soft awning, nak pakai shawl tapi rasa tak confident, boleh try chloe soft awning ni oke :)

Chloe soft awning ni kami attach dengan soft awning untuk memudahkan anda menggayakan Chloe kami. Ada jahitan double stitch ye pada soft awning... so tak melekap... Seperti anda sedia maklum, cotton yg kami gunakan sgt berkualiti. Paling penting tidak perlu ketelitian utk menggosok... best kan? :)

Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...

Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy. Chloe mmg dah siap jahit bawah dagu ye. 

Stok tak banyak ye..maaf sgt...


Type : Semi instant shawl (soft awning attached)

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

KOD : SOC 

NORMAL PRICE : RM42 only!!!

BEST DEAL : RM36 EACH!!!!
(Tidak termasuk postage)


*Tak semua kod available ye... boleh refer kod pada setiap gambar utk order. tq!



 SOC 16
Status : SOLD OUT

 SOC 19
Status : SOLD OUT

 SOC 21
Status : SOLD OUT

 SOC 23
Status : SOLD OUT

 SOC 25
Status : SOLD OUT

 SOC 28
Status : SOLD OUT

SOC 29
Status : SOLD OUT

 SOC 30
Status : SOLD OUT

 SOC 31
Status : SOLD OUT

 SOC 32
Status : SOLD OUT

 SOC 33
Status : SOLD OUT

 SOC 34
Status : SOLD OUT

 SOC 35
Status : SOLD OUT

 SOC 36
Status : SOLD OUT

SOC 37
Status : SOLD OUT

Wednesday, March 11, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE (PLAIN) BATCH V #CHL

Assalammualaikum sisters :)


Chloe di restock utk kali ke-5.. sbb chloe sgt3 besttt :)

Sebagai menghargai pelanggan setia kami, kami masih meneruskan PROMOSI 3 helai RM100 oke... ;)
Kali ni ada 20+ warna oke... please jgn rambang mata..hehe...

Utk batch V ni, kami ada restock warna sama dan ada warna baru oke... yg pasti semua warna cantik ;)

Sbb sekarang mmg tgh hot instant shawl. Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Hanya searung dan lilit satu kali shj, anda siap bergaya dgn Chloe...Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...

Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy. Chloe mmg dah siap jahit bawah dagu ye. 

Plus tak memerlukan ketelitian utk menggosok.. best kan?? Sbb mmg susah nk berkedut.


Style 1 : Model menggayakan Chloe dengan inner)

Style 2 : Model menggayakan Chloe ala2 hoodie



Type : Semi instant shawl (No soft awning)

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

Kod : CHL

PRICE : RM39 each!!!

LIMITED TIME OFFER : 3 HELAI RM100 sahaja!!!
(Tidak termasuk postage)


*So cepat2 grab sebelum promosi tamat ye uolsss....
*Serious Buyer Only!!!




 CHL 55
Status : SOLD OUT

 CHL 56
Status : SOLD OUT

 CHL 57
Status : SOLD OUT

 CHL 58
Status : SOLD OUT

 CHL 59
Status : SOLD OUT

 CHL 60
Status : SOLD OUT

 CHL 61
Status : SOLD OUT

 CHL 62
Status : Available

 CHL 63
Status : SOLD OUT

 CHL 64
Status : SOLD OUT

 CHL 65
Status : Available

 CHL 66
Status : SOLD OUT

 CHL 67
Status : SOLD OUT

 CHL 68
Status : SOLD OUT

 CHL 69
Status : SOLD OUT

 CHL 70
Status : Available

 CHL 71
Status : SOLD OUT

 CHL 72
Status : SOLD OUT

 CHL 73
Status : SOLD OUT

 CHL 74
Status : SOLD OUT

CHL 75
Status : SOLD OUT

 CHL 76
Status : SOLD OUT

 CHL 77
Status : SOLD OUT

 CHL 78
Status : SOLD OUT

 CHL 79
Status : SOLD OUT

CHL 80
Status : SOLD OUT
 
Blog Design by Delicious Design Studio