* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Monday, August 31, 2015

INSTANT SHAWL MADALINE (COTTON DENIM) #MDD

Assalammualaikum sista!!!

Madaline kembali lagi dengan fabrik baru oke..
Kali ini menggunakan cotton denim dengan warna yang super duper cun2...

Special fabrik ni, kami menggunakan kedua-dua side untuk menampakkan juga warna sebenar. Automatik nampak macam ada tone kan?? sangat cantik uols...hehe
Ada soft awning lagi oke :)


Type : Instant Shawl (2 loops) - Soft awning attached

Size : Free size

Material : Cotton denim



BEST OFFER : 

1 helai RM42 each
Buy 2 pcs and above get RM39 each!!

(Tidak termasuk postage)




 MDD 01
Status : SOLD OUT

 MDD 02
Status : SOLD OUT

 MDD 03
Status : SOLD OUT

 MDD 04
Status :SOLD OUT

 MDD 05
Status : SOLD OUT

 MDD 06
Status :SOLD OUT

 MDD 07
Status : SOLD OUT

 MDD 08
Status : Available

 MDD 09
Status : SOLD OUT

 MDD 10
Status : SOLD OUT

 MDD 11
Status : SOLD OUT

 MDD 12
Status : Available

 MDD 13
Status : SOLD OUT

 MDD 14
Status : SOLD OUT

 MDD 15
Status : Available

MDD 16
Status : SOLD OUT


Sunday, August 23, 2015

INSTANT SHAWL MADALINE (PLAIN + PRINTED) #MCP

Assalammualaikum sisters :)

Minggu ini kami release design double loops lagi ok.. terhangat di pasaran :)

Design ni kami ada buat duo color sebelum ni ye, tapi kali ini kita mix dengan printed pulak. Ada 10 warna ye sisters :)

Sedikit info tentang madaline minggu ini,
Kombinasi fabrik cotton dan lycra/chiffon printed memberikan kelainan kepada madaline kali ini.
Plus ada soft awning ye..so memudahkan anda utk menggayakan Madaline ini.


Dengan tawaran harga di bawah harga pasaran dan mampu milik.



Type : Instant Shawl (2 loops) - Soft awning attached

Size : Free size

Material : 
Cotton + lycra (Kod 01-06)
Cotton + chiffon (Kod 07-10)


Normal Price : RM49



BEST OFFER : 

1 helai RM38 each
(Tidak termasuk postage)




 MCP 01 (Cotton + Lycra)
Status : Available


 MCP 02 (Cotton + Lycra)
Status : Available


 MCP 03 (Cotton + Lycra)
Status : Available


 MCP 04 (Cotton + Lycra)
Status : Available


 MCP 05 (Cotton + Lycra)
Status : Available


 MCP 06 (Cotton + Lycra)
Status : Available


 MCP 07 (Cotton + Chiffon)
Status : Available


 MCP 08 (Cotton + Chiffon)
Status : SOLD OUT


 MCP 09 (Cotton + Chiffon)
Status : Available


 MCP 10 (Cotton + Chiffon)
Status : Available


Sunday, August 16, 2015

(BEST BUY) INSTANT SHAWL MADALINE PRINTED (CHIFFON) #CMP

Assalammualaikum sisters,



Minggu ini kita buat best offer ok :)

Instant shawl Madaline printed chiffon. 
Madaline adalah instant shawl double loops. Printed kali ni kita ada buat pleated di bahagian kepala. sangat cun gitu ;)

Harga biasa RM35, minggu ini offer hanya RM20 sehelai (tidak termasuk postage).

So please grab cepat2...


Type : Instant Shawl (2 loops) 

Size : Free size

Material : Chiffon

LIMITED PCS AVAILABLE

T&C

Please note, 

* No reservations allowed for SALE items.
* Serious buyer only
* Immediate payment required.
* No more further discount
* All price not including postage cost
 * Serious buyer only!!!! 
*Valid from 17th August 2015 (while stock last)



Normal Price : RM35

BEST BUY!!!

RM20 EACH only!!!
(Tidak termasuk postage)






 CMP 01
Status : SOLD OUT

 CMP 02
Status : SOLD OUT

 CMP 03
Status : SOLD OUT

CMP 04
Status : SOLD OUT


(BEST BUY) INSTANT SHAWL RAZZLE #RZZ

Assalammualaikum,




ok sisters, Instant Shawl Razzle pun kami buat best buy ya...

Sedikit info mengenai Razzle,
Instant shawl Razzle yg dihasilkan menggunakan fabrik chiffon heavy moss crepe.
Fabrik yg mmg sgt lembut dan flowy sgt.. 
Dengan design yang sgt unik dan cantik memberikan keanggunan kepada si pemakai. 

Razzle adalah fully instant shawl ye. Anda hanya perlu sarung sahaja :)
Sangat mudah utk digayakan. Jahitan pleated yg tersusun rapi memberikan effect yg sgt cantik.


Pemakaian bersama inner neck covered amat digalakkan.



Type : Fully instant shawl

Size : Free size (Adjustable)

Material : Heavy chiffon moss crepe

LIMITED PCS AVAILABLE


T&C

Please note, 

* No reservations allowed for SALE items.
* Serious buyer only
* Immediate payment required.
* No more further discount
* All price not including postage cost
 * Serious buyer only!!!! 
*Valid from 17th August 2015 (while stock last)






BEST BUY : RM20 each!!!!
(Normal price : RM39)

(Tidak termasuk postage)



 RZZ 03
Status : SOLD OUT

 RZZ 06
Status : SOLD OUT

RZZ 07
Status : SOLD OUT

 RZZ 08
Status : SOLD OUT

RZZ 09
Status : SOLD OUT

 RZZ 10
Status : SOLD OUT

 RZZ 15
Status : SOLD OUT

 RZZ 16
Status : SOLD OUT

RZZ 17
Status : SOLD OUT

 
Blog Design by Delicious Design Studio