* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

CUTI

CUTI

Sunday, September 14, 2014

SHAWL BUTTERFLY REHA 2 TONES GLITTER #RHT

Assalammualaikum,

Peminat shawl butterfly Reha, kami bawakan anda 2 ton warna ye minggu ni :)
Kombinasi warna yg cantik dan senang mix & match.

11 warna untuk anda pilih.


PENTING :
Kami telah remind banyak kali mengenai backout buyer. Tapi masih ada yang berbuat demikian. Semua mmg diluar kawalan kami tapi mohon kerjsama anda, kalau anda serius hendak membeli boleh submit form/order. sekiranya anda ingin membeli tapi ada masalah dgn pembayaran, boleh ajukan masalah anda kpd kami.In Shaa Allah kami cuba bantu sekiranya mampu.
Kami nk inform juga dah ramai dalam senarai blacklist. Anda bantu kami, kami bantu anda.. deal? hehe... tq uols ;)


Material : Chiffon glitter (Tak jarang)

Type : Shawl (Butterfly)

Size : Standard M

PRICE : RM34
(Buy 2 pcs and above get RM2 OFF each!!!)
(Tidak termasuk postage)


 RHT 01
Status : Available

 RHT 02
Status : Available

 RHT 03
Status : Available

 RHT 04
Status : Available

 RHT 05
Status : Available

 RHT 06
Status : Available

 RHT 07
Status : Available

 RHT 08 (Digayakan dengan inner biasa)
Status : Available

 RHT 09 (Digayakan dengan inner biasa)
Status : Available

 RHT 10 (Digayakan dengan inner biasa)
Status : Available

RHT 11 (Digayakan dengan inner biasa)
Status : Available

SOFT AWNING COTTON PLAIN (SIZE M) BATCH II #JE

Assalammualaikum,

Alhamdulillah instant soft awning last week mmg sgt2 mendapat sambutan.
Masih ramai yang bertanya bila nak restock..hehe..
So, minggu ni kami dapat restock beberapa warna dan ada warna baru utk anda :)
Bagi anda yang terlepas last week, cepat2 grab oke.. ;)



SERIOUS BUYER ONLY!!!

Type : Soft awning (Instant)

Material : Cotton (Body)
Hard cotton (Awning)

Size M (Labuh dagu ke bawah -+45cm)


OFFER PRICE : RM30 ONLY!!!
(Normal price RM36)
(Tidak termasuk postage)

Note : Kod gambar tak mengikut turutan nombor sbb kami gunakan kod lama juga bagi yang restock, so pastikan anda order kod yang betul ye :) tq




 JE 05
Status : SOLD OUT

 JE 06
Status : SOLD OUT

 JE 08
Status : SOLD OUT

 JE 15
Status : SOLD OUT

 JE 17
Status : SOLD OUT

 JE 19
Status : Available

 JE 21
Status : SOLD OUT

 JE 22
Status : Available

 JE 23
Status : SOLD OUT

 JE 24
Status : Available

 JE 25
Status : Available

JE 26
Status : Available

SOFT AWNING COTTON PLAIN SIZE L #LJE

Assalammualaikum,

Yayy.. Kami telah tunaikan janji utk keluarkan size L bagi soft awning plain ni yer..
Anda mencari hijab yg lebih labuh? Size L ini adalah pilihan terbaik..



SERIOUS BUYER ONLY!!!

Type : Soft awning (Instant)

Material : Cotton (Body)
Hard cotton (Awning)

Size : L (Labuh dagu ke bawah -+49cm)


SCHOOL HOLIDAY PRICE : RM34 ONLY!!!
(Normal price RM40)
(Tidak termasuk postage)



Note : Kod LJE 01-03 (Model memakai size L)
Kod LJE 04-12 (Model memakasi size M - hanya sebagai panduan warna)




 LJE 01
Status : Available

 LJE 02
Status : Available

 LJE 03
Status : Available

 LJE 04
Status : SOLD OUT

 LJE 05
Status : Available

 LJE 06
Status : SOLD OUT

LJE 07
Status : SOLD OUT

 LJE 08
Status : SOLD OUT

 LJE 09
Status : Available

 LJE 10
Status : Available

 LJE 11
Status : Available

LJE 12
Status : Available

Sunday, September 07, 2014

SOFT AWNING REHA GLITTERS #RSA

Assalammualaikum,

Happy Monday ;)

This week kami keluarkan glitters jugak tau..cuma design kali ini kita attach dengan inner so jadi la instant :)
Ada 22 warna oke... jgn lmbt order sbb permintaan soft awning mmg banyak sgt...

Material awning kain cotton yg agak tebal so mmg terbentuk :)

Type : Instant soft awning (inner attached)


Size : M 

PRICE : RM45 

BEST DEAL : 
BUY 2 PCS AND ABOVE GET RM40 EACH!!!!

(Tidak termasuk postage)



Nota kaki : Utk kod JE soft awning kami ada restock sikit few colours..boleh terus scroll ke bawah.. yg tag AVAILABLE shj maih ada ye sisters :)




 RSA 30
Status : SOLD OUT

 RSA 31
Status : SOLD OUT

 RSA 32
Status : Available

 RSA 33
Status : Available

 RSA 34
Status : SOLD OUT

 RSA 35
Status : SOLD OUT

 RSA 36
Status : SOLD OUT

 RSA 37
Status : SOLD OUT

 RSA 38
Status : Available

 RSA 39
Status : Available

 RSA 40
Status : Available

 RSA 41
Status : Available

 RSA 42
Status : Available

 RSA 43
Status : SOLD OUT

 RSA 44
Status : Available

 RSA 45
Status : SOLD OUT

 RSA 46
Status : SOLD OUT

 RSA 47
Status : SOLD OUT

 RSA 48
Status : SOLD OUT

 RSA 49
Status : SOLD OUT

 RSA 50
Status : Available

RSA 51
Status : Available

Follow by Email - Nak tau Latest Update?? jom follow...

 
Blog Template by Delicious Design Studio