* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, September 27, 2016

DOUBLE LOOP MADALINE DUO 14.0 #MCC

Assalammualaikum sista!!! ;)

Lama kan tak nampak Madaline Duo ni... dah batch ke 14 ok.. dan dah banyak kombinasi warna kami keluarkan dengan pelbagai jenis fabrik :) Sebab Madaline duo memang HOT and BEST selling!!!!

Sedikit info mengenai Madaline duo ini, Madaline adalah koleksi Double loop kombinasi cotton dan chiffon beserta soft awning. so tak perlu nak risau nak kena pakai inner ke tak sebab dah siap attach dengan inner dan soft awning. Kali ini kami guna bubble chiffon ok..tak jarang uols... 

8 pilihan kombinasi warna.. semua mudah mix & match ok...





Type : Instant Shawl (2 loops) - Soft awning attached

Size : 1.9m x 0.7m (adjustable to L/XL depends on body size)

Material : Cotton + Bubble chiffon




Normal Price : RM39

SERIOUS BUYER ONLY!!!!



PROMOSI : 

Pembelian

1 helai RM39 each
Beli 3 helai RM100


(Tidak termasuk postage)

*Postage SM RM7, SS RM10 untuk 1-2 helai




Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 MCC 149
STATUS : SOLD OUT

 MCC 150
STATUS : SOLD OUT

 MCC 151
STATUS : AVAILABLE

 MCC 152
STATUS : AVAILABLE

 MCC 153
STATUS : AVAILABLE

 MCC 154
STATUS : SOLD OUT

 MCC 155
STATUS : AVAILABLE

MCC 156
STATUS : AVAILABLE


Friday, September 23, 2016

DOUBLE LOOP PRINTED HIJRAH 2.0 #DHJ

Assalammualaikum sista!!!! :)

 Item  HOT!!!   HOT!!!   HOT!!!

Koleksi Double loop Printed chiffon Hijrah Kembali dengan corak memang gojes ok.
Didatangkan dengan 9 pilihan warna dan corak.
Uols sila cepat grab sebab LIMITED ;)

Double loop Hijrah kali ini boleh digayakan loose style. Uols tak perlu pening kepala nak nampak ala model2 tudung pakai gitu, just 2 kali sarung, siap dah. Kalau longgaq kena pin, kalau renyuk kena gosok naaa... hangpa jangan malas nooo..kita kaum hawa... kan....




Type : Instant Shawl (2 loops) 

Size : One size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong


Material : Chiffon


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


PRICE : 

1 helai RM39 each
COMBO 3 helai RM110

(Tidak termasuk postage)
(Pos SM RM7, SS RM10 untuk 1-3pcs)


Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order




 DHJ 13
STATUS : AVAILABLE


 DHJ 14
STATUS : AVAILABLE


 DHJ 15
STATUS : SOLD OUT


 DHJ 16
STATUS : AVAILABLE


 DHJ 17
STATUS : SOLD OUT


 DHJ 18
STATUS : AVAILABLE


 DHJ 19
STATUS : AVAILABLE


 DHJ 20
STATUS : SOLD OUT


 DHJ 21
STATUS : AVAILABLE


Wednesday, September 21, 2016

PAYDAY SALE!!!!!

Assalammualaikum sisters!!!

This week kami buat SALE untuk koleksi moss crepe printed :)
Ada 3 jenis design. Please baca T&C dan refer setiap gambar untuk details. Dan terus boleh order ye.. 






T&C

Please note, 

* No reservations allowed for SALE items.
* Immediate payment required.
* No more further discount
* All price not including postage cost
 * Serious buyer only!!!! 
*Valid from 22nd Sept 2016 (while stock last)



CARA ORDER DENGAN CEPAT DAN MUDAH!!!!

Anda boleh terus order melalui WhatsApp ke +60193168871
Sila nyatakan NAMA, ALAMAT. HO HP DAN KOD ORDER untuk mempercepatkan proses order :)






1) DOUBLE LOOP MOSS CREPE PRINTED (MDM)

Type : Instant Shawl (Double loops) - SOFT AWNING ATTACHED

Size : Free size (2m x 0.75m)
(Adjustable up to L/XL depends on body size)

Material : Moss crepe

Kod : MDM

NORMAL PRICE RM49


OFFER:

1 helai RM29 each ONLY!!!


PENJIMATAN SEHINGGA RM20 :)


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM7, SS RM10 (Untuk 1-2 helai)


 MDM 01
STATUS : SOLD OUT

 MDM 02
STATUS : SOLD OUT

MDM 03
STATUS : SOLD OUT













2) INSTANT TUDUNG MOSS CREPE PRINTED (TM)

Type : Instant Tudung - SOFT AWNING ATTACHED

Size : M only
(Labuh depan -+45cm, Labuh belakang -+73cm)

Material : Moss crepe

Kod : TM

NORMAL PRICE RM49


OFFER:

1 helai RM29 each ONLY!!!


PENJIMATAN SEHINGGA RM20 :)


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM7, SS RM10 (Untuk 1-2 helai)


 TM 01
STATUS : SOLD OUT

 TM 02
STATUS : AVAILABLE

TM 03
STATUS : AVAILABLE

 TM 04
STATUS : SOLD OUT

TM 05
STATUS : SOLD OUT

TM 06
STATUS : SOLD OUT








3) DOUBLE LOOP MADALINE PRINTED (MCP)

Type : Instant Shawl (Double loops) - SOFT AWNING ATTACHED

Size : Free size (1.9m x 0.7m)
(Adjustable up to L/XL depends on body size)

Material : Cotton + chiffon

Kod : MCP

NORMAL PRICE RM49


OFFER:

1 helai RM29 each ONLY!!!


PENJIMATAN SEHINGGA RM20 :)


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM7, SS RM10 (Untuk 1-2 helai)




 MCP 46
STATUS : SOLD OUT

MCP 48
STATUS : SOLD OUT



Saturday, September 17, 2016

INNER NECK COVERED COTTON #NC

Assalammualaikum sista!!!

Ramai dok tanya inner neck pula sebab semua dah pandai gayakan instant shawl :)
Haaa..mai lekaih grab banyak2 naaa...sebab inner neck kali ni kami buat bukan sekadar digayakan dengan shawl tapi boleh pakai untuk acara santai, pi gym ka, jogging ka, swimming, pi menyapu luaq rumah, kalau poslaju mai dok pin pin pun, boleh dan ja main sarung... :)


6 pilihan warna. pakai kat dalam, warna apa pun ngam :)





Type : Inner neck

Size : XS (Labuh dagu ke bawah -+13.5 inci), labuh belakang -+20inci)

Material : High quality cotton


SERIOUS BUYER ONLY!!!!

PRICE : 

Pembelian

1 helai RM23 each
Beli 3 helai RM60

(Tidak termasuk postage)



Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 NC 01
STATUS : SOLD OUT

 NC 02
STATUS : AVAILABLE

 NC 03
STATUS : SOLD OUT

 NC 04
STATUS : AVAILABLE

 NC 05
STATUS : SOLD OUT

NC 06
STATUS : SOLD OUT



Friday, September 16, 2016

DOUBLE LOOP CHIFFON ALANA 3.0 #DAL

Assalammualaikum sisters,

Yeayy!!! Alhamdulillah kami restock lagi. uols memang akan jatuh cinta dengan double loop Alana ni ok. Sebab ramai cakap mudah digayakan, lepas tu pakai nampak loose style, dah tak perlu lilit nak nampak ala model pakai gitu :)

 Menggunakan fabrik heavy chiffon. Ditambah dengan aksesori batu menambah keserian si pemakai. 

Alana adalah instant shawl 2 muka yang boleh digayakan dengan gaya loose style. Sebab mostly kita nak cepat dan mudah pakai. Plus tak perlu nak lilit2 lagi :)


Didatangkan dengan 10 pilihan warna. 





Type : Double Loop Shawl (2 muka) 

Size : Free size (2m x 0.7m) - Adjustable to L/XL
Potongan oblong

Material :
High quality heavy chiffon

Kod : DAL


SERIOUS BUYER ONLY!!!!


OFFER : 

Pembelian

1 helai RM39 each
COMBO DEAL : 3 helai RM100

(Tidak termasuk postage)
*Pos SM RM7, SS RM10 untuk 1-2 pcs



Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order





 DAL 21
STATUS : SOLD OUT


 DAL 22
STATUS : SOLD OUT

 DAL 23
STATUS : SOLD OUT

 DAL 24
STATUS : SOLD OUT

 DAL 25
STATUS : SOLD OUT

 DAL 26
STATUS : SOLD OUT

 DAL 27
STATUS : SOLD OUT

 DAL 28
STATUS : SOLD OUT

 DAL 29
STATUS : SOLD OUT

DAL 30
STATUS : SOLD OUT



 
Blog Design by Delicious Design Studio