* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian,pihak kami berhak menyenaraihitamkan pembeli.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Thursday, August 15, 2019

SALE COMBO 3 HELAI RM100 + FREE 1

Assalammualaikum korang...

KakD nak buat COMBO SALE..
Seriously, kalau SALE mmg cepat je habis.. so mana dah berkenan terus je order dengan wasap ke +60193168871 ok... atau klik link ni je.. 
https://sale3rm100.wasap.my/
https://sale3rm100.wasap.my/
https://sale3rm100.wasap.my/
https://sale3rm100.wasap.my/
https://sale3rm100.wasap.my/

Details setiap tudung ada pada setiap gambar dan bawah gambar ye.. pls baca dulu ok gurlsss...


HARGA PROMOSI !!!


RM36 EACH
3PCS FOR RM100 + FREE 1 

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM9, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini  https://sale3rm100.wasap.my/

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order







1) TUDUNG INSTANT MALIKHA PRINTED


Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe/lycra yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan corak yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah sebab saiz ni kita besarkan ye dari biasa.



Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-48cm
Labuh belakang +-76cm


Material : Lycra/Moss crepe(Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIP



 MIP 96 (AVAILABLE)

  MIP 98 (AVAILABLE)

  MIP 99 (AVAILABLE)

  MIP 100 (SOLD OUT)

  MIP 101 (SOLD OUT)

  MIP 102 (SOLD OUT)

  MIP 103 (AVAILABLE)

 MIP 104 (AVAILABLE)

 MIP 105 (SOLD OUT)













2) INSTANT SHAWL RIZKI


Istimewa Rizki, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa, tak jarang , flowy dan sejuk
❤ Soft awning fabrik scuba on point aje pakai
❤ warna2 yang senang mix and match
❤ Potongan butterfly yang labuh




Type : Instant shawl soft awning

Size : One size  (boleh laras dari M-L)

Material : Moss crepe (body) ,scuba (awning)
Kod : ISR


 ISR 12 (AVAILABLE)

  ISR 13 (AVAILABLE)

  ISR 14 (AVAILABLE)

 ISR 15 (AVAILABLE)







3) INSTANT BAWAL SOFT AWNING


Istimewa Andika, 

❤  Sekali sarung sahaja then uols pin lah gaya apa yg uols nak ok
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa, dan tak jarang 
❤ Soft awning fabrik scuba mmg mudah bentuk
❤ warna2 yang senang mix and match
❤ Potongan yang labuh, bidang 55, pelbagai gaya yg uols boleh buat




Type : Instant bawal soft awning

Size : One size  (Bidang 55)

Material : Moss crepe (body) ,scuba (awning)

Kod : BSR



BSR 01 (AVAILABLE)

BSR 02 (AVAILABLE)

BSR 07 (AVAILABLE)




Monday, July 22, 2019

PREMIUM INSTANT SHAWL RIZKI PRINTED #CSR

 Assalammualaikum ladies!!! 


PRINTED INSTANT SHAWL RIZKI!!!

Premium collection tau korang.. LIMITED... ada 5 corak sahaja
Menggunakan fabrik chiffon crepe yg mmg best uols.. tak jarang, less iron sebab susah nak renyuk..



Mudah pakai, cutting butterfly so tak perlu banyak adjust bahagian tepi.. cutting pun cantik dan labuh ye...Soft awning scuba pula senang bentuk.




Istimewa Rizki premium, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Fabrik chiffon crepe yang sangat selesa, tak jarang , flowy dan sejuk
❤ Soft awning fabrik scuba on point aje pakai
❤ Corak2 yang senang mix and match
❤ Potongan butterfly yang labuh





5 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant shawl soft awning

Size : One size  (boleh laras dari M-L)

Material : Chiffon crepe (body) ,scuba (awning)


Kod : CSR


SERIOUS BUYER ONLY!!!!



PRICE : RM69 each


AIDILADHA PROMO COMBO : 
RM120 for 2 pcs


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



CSR 01 (SOLD OUT)


 CSR 02 (SOLD OUT)


CSR 03 (SOLD OUT)


 
CSR 04 (AVAILABLE)


CSR 05 (SOLD OUT)


INSTANT SHAWL RIZKI MOSS CREPE 2.0 #ISR

 Assalammualaikum ladies!!! 



Instant shawl Rizki kali ni kakD guna moss crepe tau korang.. ramai nak tudung less iron...


Mudah pakai, cutting butterfly so tak perlu banyak adjust bahagian tepi.. cutting pun cantik dan labuh ye...Soft awning scuba pula senang bentuk.




Istimewa Rizki, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Fabrik moss crepe yang sangat selesa, tak jarang , flowy dan sejuk
❤ Soft awning fabrik scuba on point aje pakai
❤ warna2 yang senang mix and match
❤ Potongan butterfly yang labuh





10 pilihan warna menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant shawl soft awning

Size : One size  (boleh laras dari M-L)

Material : Moss crepe (body) ,scuba (awning)


Kod : ISR


SERIOUS BUYER ONLY!!!!



PRICE : RM55 each


AIDILADHA PROMO COMBO : 
RM140 for 3 pcs


(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1-2 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



ISR 10 (AVAILABLE)


ISR 11 (AVAILABLE)


 ISR 12 (AVAILABLE)


 ISR 13 (AVAILABLE)


 ISR 14 (AVAILABLE)


ISR 15 (AVAILABLE)


 ISR 16 (AVAILABLE)


 ISR 17 (AVAILABLE)


ISR 18 (AVAILABLE)

ISR 19 (AVAILABLE)


Sunday, July 14, 2019

MALIKHA INSTANT TUDUNG PRINTED 9.0 #MIP

 Assalammualaikum kesayangan!!! 


CORAK CANTIK!!!!!

Tudung instant sarung klasik ada lagi.. design yang memang tak lapuk ok.. sentiasa ada permintaan..☺  


Menggunakan fabrik moss crepe/lycra untuk badan dan scuba untuk awning.. tak perlu nak gosok.. mudah sangat bawa travel.. untuk memudahkan uols pakai. 

Istimewa Malikha, 

❤  Sekali sarung sahaja
❤ Soft awning menggunakan fabrik scuba yang mudah bentuk dan tak susah dijaga.
❤ Fabrik moss crepe/lycra yang sangat selesa dan tak perlu iron
❤ Padanan corak yang mengancam
❤ Potongan yang menarik, cover aurah depan dan belakang serta sisi anda in Shaa Allah sebab saiz ni kita besarkan ye dari biasa.




11 pilihan corak menarik uols... ☺☺☺☺


Type : Instant tudung 

Size : One size  (M-L)
Labuh dagu ke bawah +-48cm
Labuh belakang +-76cm


Material : Lycra/Moss crepe(Body), Scuba (Soft awning)

Kod : MIP



PRICE : 

RM49 each 

COMBO PRICE RM135 for 3 pcs

(Tidak termasuk postage)
Postage SM RM8, SS RM12 untuk 1 helai
SM RM9, SS RM13 untuk 2-3 helai



Fast link WhatsApp klik sini   http://wasap.my/60193168871

Anda boleh terus SMS/WhatsApp ke +60193168871 untuk pertanyaan/order



MIP 95 (AVAILABLE)


 MIP 96 (AVAILABLE)


 MIP 97 (SOLD OUT)


MIP 98 (AVAILABLE)


MIP 99 (AVAILABLE)

MIP 100 (AVAILABLE)


 MIP 101 (AVAILABLE)


 MIP 102 (AVAILABLE)


 MIP 103 (AVAILABLE)

 MIP 104 (AVAILABLE)



MIP 105 (AVAILABLE)


Monday, July 08, 2019

SALE JIMAT TRIPLE!!!!

Assalammualaikum korang...

KakD nak buat SALE JIMAT TRIPLE.. bukan berganda dah jimatnya..
kalau korang boleh pi beli kain, tempah jahit kot dpt harga ni, meh cari kakD...haha... even kakD pun tak dpt balik modal pun.. tapi xpe utk loyal customer kakD nak sedekah bg pakat2 boleh pakai..

Details setiap tudung ada pada setiap gambar dan bawah gambar ye.. pls baca dulu ok gurlsss...


HARGA PROMOSI !!!



Jangan dok pikiaq lama2 sgt korang.. stok tak bnyk pun ni... paras2 hidung ja...
dah tgk, ambil kod kat gambar, tengok harga, kira total campur pos, agak2 ada bajet, terus wasap kakD untuk ORDER okey korang.. senang...
Hangpa senang, kakD pun senang... tapi ada syarat pembelian seperti di bawah:



T&C

Please note, 

*Limited stocks
* No reservations allowed for SALE items.
* Fast payment required.
* No more further discount
* All prices are not including postage cost
 * Serious buyer only!!!! 
*Valid from 9th July 2019 



CARA ORDER DENGAN CEPAT DAN MUDAH!!!!

Anda boleh terus order melalui WhatsApp ke +60193168871
Sila nyatakan NAMA, ALAMAT. HO HP DAN KOD ORDER untuk mempercepatkan proses order :)



 
TM 02 (AVAILABLE)

TLP 02 (SOLD OUT)


CMP 05 (DOUBLE LOOP) (AVAILABLE)


CMP 08 (DOUBLE LOOP) (AVAILABLE)


 ROS 01 (HEAVY CHIFFON) (SOLD OUT)

 ROS 03 (HEAVY CHIFFON) (SOLD OUT)

 ROS 09 (HEAVY CHIFFON) (SOLD OUT)

 HIJ 09 (CHIFFON) (SOLD OUT)

 SMP 02 (CHIFFON, INSTANT WITH INNER NECK SOFT AWNING) 
(SOLD OUT)

 PLM 48 (SOLD OUT)


 BR 06 (HEAVY CHIFFON) (AVAILABLE)


 MDL 06  (AVAILABLE)

MDP 06  (AVAILABLE)



MDL 17  (SOLD OUT)

MDL 33  (SOLD OUT)

MDL 36  (SOLD OUT)

MDL 42  (AVAILABLE)

 MDL 43  (SOLD OUT)

MDM 04  (SOLD OUT)

DHJ 02 (CHIFFON)  (SOLD OUT)

MCP 09 (COTTON WITH SOFT AWNING + CHIFFON PRINTED)
  (SOLD OUT)

MCP 30 (COTTON WITH SOFT AWNING + CHIFFON PRINTED)
  (AVAILABLE)

MCP 32 (COTTON WITH SOFT AWNING + CHIFFON PRINTED)
  (SOLD OUT)

MCP 63 (COTTON WITH SOFT AWNING + CHIFFON PRINTED)
  (AVAILABLE)


MCE 06 (COTTON WITH SOFT AWNING + CHIFFON PLAIN)
  (AVAILABLE)

SSR 03 (SATIN BIDANG 45)
  (AVAILABLE)

SSR 05 (SATIN BIDANG 45)
  (AVAILABLE)

SSR 06 (SATIN BIDANG 45)
  (AVAILABLE)


MSC 04 (CREPE CHIFFON)
  (SOLD OUT)

M2T 11 (MOSS CREPE)
  (SOLD OUT)

 
Blog Design by Delicious Design Studio