Pls read before submitting your form!!!!


Booking within 24hrs only


Order cancellation can only be made within 12 hrs after submitting ur form!!

*If u still want to cancel order after 12 hrs, u will be BLACKLISTED

*If u make a cancellation for reason that are not reasonable, u will be BLACKLISTED


We do not ask for much, only if u are serious to purchase and make payment within the period provided, u can submit the form :)

If u have any problem, pls contact us ASAP. InsyaAllah, we can tolerate u :)

If u r silent, we assume that u are the backout buyer n will be BLACKLISTED


Pls note!

Tq for ur cooperation :)


Regards,

Admin

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Tuesday, April 15, 2014

SHAWL REHA #SRH

Assalammualaikum,


Ok.. kalau anda perasan ada hijab ekspres Reha dibawah kalau anda scroll..
Shawl Reha ni pula cuttin butterfly sama seperti hijab ekspres Reha cuma shawl Reha didatangkan hanya outer sahaja.
Anda boleh gayakan shawl Reha bersama Inner neck atau seperti anda pakai shawl mcm biasa..

Seperti yg anda tahu Reha mempunyai cuttin butterfly sesuai utk anda yg baru mula ingin pakai shawl. 
Cutting Reha direka khas mmg utk anda twist shj dan terus mendapat effect bentuk tudung curve depan belakang :) sgt simple dan yg pasti gojesss :)

Shawl Reha di hiasi dengan sedikit sulam dan juraian manik di penghujung shawl spt yg anda dpt lihat pada gambar.. 


Type : Shawl (Butterfly cutting)

Material : High quality chiffon

Size : Standard (Fit to all)


BEST PRICE : RM68
(Tidak termasuk inner dan postage)
 
 SRH 01 (Green yellow)
Status : SOLD OUT

 SRH 02 (Emerald green) 
Status : SOLD OUT

 SRH 03 (Black) 
Status : SOLD OUT

 SRH 04 (Royal blue) 
Status : SOLD OUT

 SRH 05 (Peach pink) 
Status : Available

 SRH 06 (Spanish pink) - Cara 2
Status : Available

 SRH 07 (Pure white) 
Status : SOLD OUT

 SRH 08 (Chocolate brown) 
Status : SOLD OUT

 SRH 09 (Deep lavender) 
Status : SOLD OUT

 SRH 10 (Soft yellow) 
Status : SOLD OUT

 SRH 11 (Bright green) 
Status : SOLD OUT

 SRH 12 (Sky blue) 
Status : SOLD OUT

 SRH 13 (Lilac) 
Status : SOLD OUT

SRH 14 (Coral) 
Status : SOLD OUT

HALFMOON DAISY #HDY

Assalammualaikum,


Halfmoon Daisy yg seriously cantik :)
Nak ckp Pre Raya collection awal pulak kan tapi hakikatnya dah ramai yang mencari tudung raya kan..hehe... :)

Daisy mmg sesuai utk anda gayakan ke majlis formal atau pada Lebaran yg akan datang.
Nak pakai ke office pun boleh yer... 

Daisy dengan sentuhan sulaman yg kemas dan cantik dihiasi dengan manik2 lagi yer di sekeliling curve.



Type : Halfmoon Shawl

Measurement : 154cm (P) x 75 cm(L)

Material : High Quality Chiffon


OFFER PRICE : RM89
(Tidak termasuk postage)


LIMITED PCS AVAILABLE!!! 
HURRY UP LADIES!!


 HDY 01 (Black)
Status : SOLD OUT

 HDY 02 (Chocolate brown) 
Status : Available

 HDY 03 (Rosy brown) 
Status : Available

 HDY 04 (Snow white) 
Status : Available

 HDY 05 (Taupe gray) 
Status : Available

 HDY 06 (Deep lavender) 
Status : Available

 HDY 07 (Spanish pink) 
Status : Available

 HDY 08 (Coral) 
Status : Available

 HDY 09 (Emerald green) 
Status : Available

 HDY 10 (Green yellow) 
Status : Available

 HDY 11 (Teal blue) 
Status : Available

 HDY 12 (Saffron yellow) 
Status : Available

HIJAB EKSPRES REHA #ERH

Assalammualaikum,


Memperkenalkan koleksi terbaru kami Hijab ekspres Reha.
Reha adalah tudung hard awning ekspres.
Reha direka dengan 2 bahagian yg dicantum sekali -  inner neck berawning dan outer shawl chiffon cutting butterfly yg sesuai utk anda yg sentiasa ingin mengejar masa dan masih kelihatan anggun :)

Dengan 12 corak dan warna yg sgt cantik, anda boleh pilih utk menambah koleksi anda :)



Type : Hard awning (ekspres -1 piece)


Material :
Inner neck -Lycra
Outer - chiffon


Size : Standard (M)
(Labuh dagu ke bawah -+48cm)


BEST PRICE : RM39 ONLY!!!!
(Limited time offer)
(Tidak termasuk postage)


(Tutorial memakai hijab Reha- simple,cepat dan cantik)







 ERH 01
Status : SOLD OUT

ERH 02
Status : SOLD OUT

ERH 03
Status : Available

ERH 04
Status : Available

ERH 05
Status : Available

ERH 06
Status : Available

ERH 07
Status : Available

ERH 08
Status : SOLD OUT

ERH 09
Status : SOLD OUT

ERH 10
Status : SOLD OUT

ERH 11
Status : SOLD OUT

ERH 12
Status : Available

SYRIA POLOS LYCRA PRINTED #JA

Assalammualaikum,

Kepada anda yg setia menunggu syria polos kami,
Kami restock lagi tapi dengan corak yg baru yer :)
So cepat grab sebelum habis, sebab corak kami tak akan restock yer sisters :)


Type : Soft awning (instant 1 piece)

Material :
Denim lycra (awning)
Lycra (body)


Size : M
(Labuh dagu ke bawah -+45cm)


PRICE : RM32
(Buy 2 pcs and above get RM2 OFF each!!!)

(Tidak termasuk postage)


 JA 01
Status : Available

 JA 02
Status : Available

 JA 03
Status : Available

 JA 04
Status : Available

 JA 05
Status : Available

 JA 06
Status : Available

 JA 07
Status : Available

 JA 08
Status : Available

 JA 09
Status : Available

JA 10
Status : Available

Follow by Email - Nak tau Latest Update?? jom follow...

 
Blog Template by Delicious Design Studio