* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

SALE - STICKY POST

Tuesday, January 27, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE (SOFT AWNING) #SOC

Assalammualaikum...

Lama ye semua menunggu koleksi Chloe soft awning....
Maaf atas kelewatan...

Bagi penggemar soft awning, nak pakai shawl tapi rasa tak confident, boleh try chloe soft awning ni oke :)
Chloe soft awning ni kami attach dengan soft awning untuk memudahkan anda menggayakan Chloe kami. Ada jahitan double stitch ye pada soft awning... so tak melekap... Seperti anda sedia maklum, cotton yg kami gunakan sgt berkualiti. Paling penting tidak perlu ketelitian utk menggosok... best kan? :)

Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...

Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy. Chloe mmg dah siap jahit bawah dagu ye. 



Type : Semi instant shawl (soft awning attached)

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

PRICE : RM42 only!!!

BEST DEAL : 
BUY 2 PCS AND ABOVE GET RM39 EACH!!!!
(Tidak termasuk postage)





 SOC 01
Status : SOLD OUT

 SOC 02
Status : SOLD OUT

SOC 03
Status : Available

SOC 04
Status : SOLD OUT

 SOC 05
Status : Available

 SOC 06
Status : SOLD OUT

 SOC 07
Status : SOLD OUT

 SOC 08
Status : Available

 SOC 09
Status : Available

 SOC 10
Status : SOLD OUT

 SOC 11
Status : SOLD OUT

 SOC 12
Status : Available

 SOC 13
Status : SOLD OUT

 SOC 14
Status : SOLD OUT

SOC 15
Status : SOLD OUT










SEMI INSTANT SHAWL CHLOE 

untuk anda yg masih mencari Chloe tanpa soft awning, kami ada 2 warna di bawah sahaja ye...


Type : Semi instant shawl 

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

PRICE : RM39 only!!!
(Tidak termasuk postage)


CHL 24
Status : Available

 CHL 28
Status : Available


Tuesday, January 13, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE (PLAIN) BATCH III #CHL

Assalammualaikum dear sisters :)

Alhamdulillah, Chloe di restock utk kali ke-3... mmg chloe sgt3 besttt :)

Utk batch III ni, kami ada restock warna sama dan ada warna baru oke... yg pasti semua warna cun sempoi ;)

Sbb sekarang mmg tgh hot instant shawl. Chloe kami adalah semi instant shawl. Cara memakai Chloe adalah semudah ABC. Kami pasti anda mmg dah biasa dgn semi instant shawl...

Keistimewaan Chloe, adalah fabriknya yg diperbuat daripada cotton yg ringan dan comfy. Chloe mmg dah siap jahit bawah dagu ye. 

Plus tak memerlukan ketelitian utk menggosok.. best kan?? Sbb mmg susah nk berkedut.

Chloe mempunyai bukaan muka yg besar.. utk apa??
Memudahkan semua saiz muka dapat menggayakan Chloe. 


Style 1 : Model menggayakan Chloe dengan inner)

Style 2 : Model menggayakan Chloe ala2 hoodie 




Type : Semi instant shawl

Measurement : 1.75m x 0.7m (Fit to all)

Material : High quality cotton

PRICE : RM39 only!!!
(Tidak termasuk postage)


Nota kaki : Sila pastikan anda membuat tempahan menggunakan kod yg tertera pd setiap gambar. Kod utk Batch III ni tak tersusun ye.. Harap maklum. Tq guys :)




 CHL 17
Status : SOLD OUT

 CHL 18
Status : SOLD OUT

 CHL 21
Status : SOLD OUT

CHL 22
Status : SOLD OUT

CHL 24
Status : SOLD OUT

 CHL 25
Status : SOLD OUT

CHL 26
Status : SOLD OUT

 CHL 27
Status : SOLD OUT

 CHL 28
Status : SOLD OUT

 CHL 31
Status : SOLD OUT

 CHL 32
Status : SOLD OUT

CHL 33
Status : SOLD OUT


 CHL 34  *New colour
Status : SOLD OUT

 CHL 35  *New colour
Status : SOLD OUT

 CHL 36  *New colour
Status : SOLD OUT

CHL 37  *New colour
Status : SOLD OUT

CHL 38  *New colour
Status : SOLD OUT

CHL 39  *New colour
Status : SOLD OUT


Monday, January 05, 2015

SEMI INSTANT SHAWL CHLOE PRINTED #CLP

Assalammualaikum sisters :)

Menarik minggu ini kami keluarkan Chloe printed utk anda oke...
stok sgt limited... so cepat2 grab kalau berkenan tu..hehe

Chloe adalah semi instant shawl oke sisters.. just sarung dan lilit sekali shj.. senang dan sesuai digayakan ke mana2 sahaja...

11 pilihan menarik..
Chloe printed ini ada 2 jenis fabrik iaitu cotton lycra dan lycra ye...
Both fabrik mmg selesa dan sejuk pakai... so tak perlu risau...

Type : Semi instant shawl

Size : 1.75m x 0.7m



PROMOSI TERHAD : RM39 each!!!
(Normal price RM42)
(Tidak termasuk postage)





 CLP 01
Material : Cotton lycra
Status : SOLD OUT



  CLP 02
Material : Cotton lycra
Status : SOLD OUT



  CLP 03
Material : Cotton lycra
Status : SOLD OUT



  CLP 04
Material : Cotton lycra
Status : SOLD OUT



  CLP 05
Material : Lycra
Status : SOLD OUT



  CLP 06
Material : Lycra
Status : SOLD OUT



  CLP 07
Material : Lycra
Status : SOLD OUT



 CLP 08
Material : Lycra
Status : SOLD OUT



 CLP 09
Material : Lycra
Status : SOLD OUT



 CLP 10
Material : Lycra
Status : SOLD OUT



 CLP 11
Material : Lycra
Status : SOLD OUT

Follow by Email - Nak tau Latest Update?? jom follow...

 
Blog Template by Delicious Design Studio