* Tempahan hanya sah dalam masa 24 jam selepas anda menerima invois daripada pihak kami.
* Sebarang pembatalan tempahan hanya boleh dibuat dalam masa 12 jam selepas anda menghantar tempahan.
* SERIOUS BUYER ONLY
* No BACKOUT BUYER
* Sekiranya anda mempunyai sebarang masalah, sila maklumkan kepada pihak kami supaya kami dapat memanjangkan tempoh tempahan anda. Jika gagal berbuat demikian, anda akan disenarai hitamkan.

*Anda boleh terus membuat order melalui SMS/WhatsApp ke +60193168871

ORDER FORM

Nama:
Email Address:
Alamat:
Poskod:
No. Telefon:
Nama Item / Kod Item / Kuantiti:
Sekiranya salah satu kod order saya tiada/out of stock,
Pilihan kedua (sekiranya kod yang di tempah tiada)
Cara Pembayaran: Maybank2u
Bank Islam.biz
CiMB Clicks
Bank Simpanan Nasional
Cash Deposit
Western Union (pelanggan dari luar negara shj)
PayPal (Additional 4.5% Admin Fee)
Cara Penghantaran: Pos Laju (Semenanjung)
Pos Laju (Sabah/Sarawak)
Pos Laju (International)
Cara Pembayaran:
Pertanyaan:
Saya bersetuju tempahan saya dibatalkan sekiranya saya tidak membuat pembayaran selepas 24 jam tempahan dibuat Ya

Create a web form here

Wednesday, October 22, 2014

CLEARANCE SALE!!!! (INSTANT SOFT AWNING COTTON PLAIN) #JE




Assalammualaikum,

Minggu ni kami buat lagi SALE utk anda!!!
Siapa cepat, dia dapat ye sbb stok limited..
Instant soft awning cotton plain kod JE/LJE ada saiz M dan L yer..so anda boleh scroll ke bawah utk view kedua-dua size.

Pastikan anda order menggunakan kod yang betul yer..

Kod :
JE - Size M
LJE - Size L


Type : Soft awning

Material : Cotton (body), Hard cotton (Awning)



SALE PRICE : 

 RM29    RM24 (SIZE M) 
RM33    RM28 (SIZE L)
(Tidak termasuk postage)


T&C:

Please note, 

* No reservations allowed for SALE items.
* Serious buyer only
* Immediate payment required.
* No more further discount
* All price not including postage cost
 * Serious buyer only!!!! 
*Valid from 23rd Oct 2014 (while stock last)





KOD : JE

SALE PRICE : RM24 (Normal price RM29)

Labuh dagu ke bawah -+45cm 


 JE 14
Status : SOLD OUT


 JE 22
Status : SOLD OUT

JE 25
Status : Available


 JE 62
Status : SOLD OUT

 JE 63
Status : SOLD OUT

 JE 64
Status : SOLD OUT

 JE 65
Status : Available

JE 66
Status : Available

JE 67
Status : Available

 JE 68
Status : SOLD OUT

 JE 69
Status : Available

 JE 70
Status : SOLD OUT

 JE 71
Status : Available

 JE 72
Status : Available

 JE 73
Status : SOLD OUT

JE 75
Status : Available








KOD : LJE

SALE PRICE : RM28 (Normal price RM33)


Labuh dagu ke bawah -+49cm 
(Contoh model menggayakan size L pada gambar kod LJE82)

 LJE 17
Status : Available

 LJE 64
Status : SOLD OUT

 LJE 65
Status : Available

 LJE 66
Status : Available

 LJE 67
Status : Available

 LJE 68
Status : Available

 LJE 69
Status : Available

 LJE 71
Status : Available

 LJE 72
Status : Available

 LJE 73
Status : Available

 LJE 75
Status : Available

 LJE 77
Status : Available


LJE 82
Status : SOLD OUT


Monday, October 20, 2014

INNER NECK NINJA SATIN #NIS

Asaalammualaikum,

Utk anda yg suka inner ninja satin, kami bawakan kpd anda inner yg mudah dipakai.

Inner neck ninja satin. bahagian awning silang tu sahaja hanya menggunakan fabrik satin. bahagian inner fabrik cotton yer...

Size : Free size

Colour : Black only


BEST PRICE : RM25
(Tidak termasuk postage)


KOD : NIS 01
Status : Available

INNER NECK COVERED COTTON # NCD

Assalammualaikum,

Oke..yg ni pula inner neck covered biasa yer.. 
Special nya kami meggunakan fabrik soft denim utk awning..
So mudah bentuk dan x melekap. anda boleh gayakan bersama syria Malaeka tau :)

Ada 9 warna utk dipilih,


Type : Inner neck covered

Size : XS

BEST PRICE : RM19
(Tidak termasuk postage)



 NCD 01
Status : Available

 NCD 02
Status : Available

 NCD 03
Status : Available

 NCD 04
Status : Available

 NCD 05
Status : Available

 NCD 06
Status : Available

 NCD 07
Status : SOLD OUT

 NCD 08
Status : Available

NCD 09
Status : SOLD OUT

SYRIA GLITTER MALAEKA #MLK

Assalammualaikum,

Alhamdulillah..lama tak keluar syria..
Sempena hujung tahun nak cuti sekolah ni, bnyk wedding/event kan..so sesuai sgt kalau anda gayakan syria Malaeka ni oke..walaupun simple tapi pleated di bahu menampakkan sedikit kelainan plus kain glitter yg tak jarang dan sejuk.

Anda boleh gayakan Malaeka dgn inner neck atau inner syria biasa ye...


Ada 20 warna yer.. please jgn terlepas oke :)

Type : Syria (Tak termasuk inner)

Size : M (Labuh dagu ke bawah -+47cm)

Material : Chiffon glitter


BEST PRICE : RM26 ONLY!!!
(Tidak termasuk inner dan postage)




(Gambar bawah : model gayakan dengan inner ninja silang satin kod NIS)

 MLK 01
Status : SOLD OUT

 MLK 02
Status : Available

 MLK 03
Status : Available

 MLK 04
Status : Available

 MLK 05
Status : SOLD OUT

 MLK 06
Status : Available

 MLK 07
Status : Available

 MLK 08
Status : Available

 MLK 09
Status : Available

 MLK 10
Status : Available

 MLK 11
Status : Available

 MLK 12
Status : Available

 MLK 13
Status : Available

 MLK 14
Status : Available

 MLK 15
Status : SOLD OUT

 MLK 16
Status : Available

 MLK 17
Status : Available

 MLK 18
Status : Available

 MLK 19
Status : Available

MLK 20
Status : Available

Follow by Email - Nak tau Latest Update?? jom follow...

 
Blog Template by Delicious Design Studio